cookie-og-privatlivspolitik
1. maj overdrager Preben Kiszka (tv) depotet i Maribo til Mikkel Hansen.
1. maj overdrager Preben Kiszka (tv) depotet i Maribo til Mikkel Hansen.
Foto: Pr

Extra Posten

Fra købmand til depotejer

Mikkel Hansen, ejer af Din Købmand i Horslunde, overtager Depot Danmark i Maribo 1. maj.
22. april 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er ikke noget, der er sket fra den ene dag til den anden.

Tværtimod er der gået flere år, siden Mikkel Hansen første gang hørte om, at Preben Kiszka nærmede sig pensionsalderen og derfor gerne ville afhænde sit øl- og sodavandsdepot i Maribo.

Der er ligeledes gået en rum tid, siden Mikkel Hansen meldte ud, at han ville sælge Din Købmand i Horslunde - dog uden at ville afsløre, hvad hans fremtidsplaner går ud på.

Men nu er han klar til at fortælle:

- Jeg har haft Min Købmand i Horslunde til salg i flere måneder, og jeg havde håbet på, at den var blevet solgt inden 1. maj, hvor jeg overtager Depot Danmark i Maribo. Men det er ikke sket.

- Min far havde i sin tid Carlsberg-depotet i Nakskov, og jeg har selv som ung kørt som konsulent for Coca Cola. Så depotbranchen er langtfra fremmed for mig, fortæller Miklkel Hansen.

Foreløbig beholder han Købmanden i Horslunde. Butikken vil fremover til daglig blive passet af andre; mens Mikkel fortsat står for al bogføring.

I forbindelse med overtagelsen indbyder Mikkel og Preben til reception på depotet på Verner Larsensvej i Maribo fredag 3. maj.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her