cookie-og-privatlivspolitik
Når julemanden besøger julebyen, flokkes de mindste besøgende om ham.
Når julemanden besøger julebyen, flokkes de mindste besøgende om ham.
Foto: Jan Knudsen (arkiv)

Extra Posten

Julebyen har 25 spændende boder

På fredag åbner julebyen i Theisens Gård med masser af skønne boder.
29. november 2018 kl. 14:30 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er gået strygende med at udleje hytterne i julebyen, så når borgmesteren officielt åbner Nakskovs fantastiske december-pop-up-by på fredag, vil der være masser af liv og gode tilbud i de små og store boder i Theisens Gård.

Der vil være overraskelser i løbet af december, som vi her ikke skal løfte sløret for.

Også de gode gamle traditioner holdes i hævd: julemanden holder hof hver gang, julebyen holder åbent - flankeret af sit trofaste rensdyr Rudolf.


Også for børn

I boderne vil der være et bredt udvalg af alt, som hører julen til: dekorationer, pynteting, nisser, husflid og gaveting, der kan fylde op under juletræet.

For børnene er julemanden naturligvis den største attraktion; men på Kornloftet sørger Eventyrskoven Frederiksdal også for sjove aktiviter til børn. Der er ansigtsmaling, og ildsmedens show tiltaler både børn og voksne.


Kræs til ganen

Der er også masser af tilbud, når sulten og tørsten melder sig. Her er salg af tyske pølser, æbleskiver, småkager, vafler, glühwein, gløgg, pølser, popcorn...

Til at tage med hjem er der bl.a. røgede laks, honning, bolsjer, øl, whisky og snaps.

I Løvegården har Lions Club café og sælger juleskrabelodder og kalendere.

I Magasinet har Den gamle Digegaard som sædvanlig en hyggelig julecafé, hvor man kan slappe af over et glas gløg eller en kold juleøl.

På skonnerten Johanne, som ligger ved kaj få skridt fra julebyen, er der traditionen tro julecafé under dæk alle dage, hvor julebyen har åbent.

Der er også salg af juletræer i juleby, og smede fra Den gamle Smedje tænder op i essen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce