cookie-og-privatlivspolitik
Gustav Clausen, Oscar Frølund, Andreas Due, Laurtiz Kepp og Frederik Christensen håber, at de snart kan blive en del af et helt håndboldhold med syv spillere.
Gustav Clausen, Oscar Frølund, Andreas Due, Laurtiz Kepp og Frederik Christensen håber, at de snart kan blive en del af et helt håndboldhold med syv spillere.
Foto: privat

Extra Posten

Kom og spil med os!

Fem håndbolddrenge i Nakskov Håndboldklub efterlyser medspillere.
19. september 2018 kl. 14:18 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Er du en frisk knægt på 13-14 år, som har lyst til at spille håndbold, så har du chancen for at komme på banen i Nakskov Håndblodklub.

- Vi mangler nogle jævnalderende drenge, der vil spille håndbold sammen med os, lyder det fra klubbens U14-hold, som lige pt kke har spillere nok til at danne et hold - altså syv spillere, seks i marken og én på mål!

For at komme på Nakskov Håndboldklubs U14-hold skal du være født i 2004 eller 2005.

Ud over at det er sjovt at spille håndbold vil en plads på holdet betyde, at du får en flok gode kammerater, lyder det fra klubben.

U14-håndboldspillerne træner hver tirsdag fra klokken 16.45 til 18 og hver fredag fra klokken 15.30 til 17.

- Bare kom og prøv at være med til at spille. Vi er rigtig søde og gode kammerater, lyder det fra de pt fem U14-spillere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce