cookie-og-privatlivspolitik
To uger før åbningen af Krukholm er alting stadig råt og præget af håndværkeraktivitet; men Karin tager det roligt: - Vi når det nok!
To uger før åbningen af Krukholm er alting stadig råt og præget af håndværkeraktivitet; men Karin tager det roligt: - Vi når det nok!
Foto: Lr

Extra Posten

Krukholm åbner snart igen - i mere cool udgave

Seks meter lang bar og mere rå stemning afløser den gamle cafeteriastemning ved rundkørslen, hvor Maribovej og Højevej mødes.
11. februar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Karin Hjort Hyllen har længe glædet sig til at åbne Krukholm, som hun har købt samtidig med, at hun i december sidste år definitivt lukkede sit gamle sted, Gøg & Gokke, i udkanten af Nakskovs centrum.

Nu er datoen endelig fastsat: nemlig lørdag 16. februar, hvor Karin inviterer til åbningsreception på Krukholm.

- Vi har travlt her op til åbningen, konstaterer Karin, mens hun går rundt mellem alle håndværkerne, som lægger grå gulvtæpper, får den mere end seks meter lange bar op at stå, beklæder væggene med cool og smarte tapeter og installerer elektriske installationer.


Byens bedste grillkyllinger

Når Krukholm igen åbner, er der både plads til stamkunder fra det gamle Krukholm og fra Gøg & Gokke, som alle har måttet opsøge andre "vandhuller" gennem de sidste måneder. Krukholm vil også stadig servere byens bedste grillkyllinger og smøre madpakker til håndværkere fra morgenstunden.

Karin inviterer til reception med lidt godt til ganen og halsen lørdag 16. februar fra klokken 13 til 16.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE