cookie-og-privatlivspolitik
I begyndelsen af 2019 Michael Falch vejen forbi Nakskov.
I begyndelsen af 2019 Michael Falch vejen forbi Nakskov.
Foto: pr

Extra Posten

Michael Falch - 35 år efter

Foreningen Løvehjerterne fejrer 35-års jubilæum med koncert med Michael Falch.
02. oktober 2018 kl. 12:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Mandag 18. februar 2019 inviterer Løvehjerterne til koncert med Michael Falch i Nakskov Teatersal.

Det er ikke et tilfædigt valg. For da foreningen Løvehjerterne arrangerede deres første koncert for 35 år siden, var musikerne på scenen orkesteret Malurt med netop Michael Falch som karismatisk frontfigur.

I vinteren og foråret 2019 tager Michael Falch ene mand på en af sine intime, akustiske soloturneer og lægger på den tour også vejen forbi Huset på Blegen i Nakskov.

61-årige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen.

En stribe af Falch'ens sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge og Superlove.

Michael Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Koncerten begynder klokken 20, og billetter kan købes på ticketmaster.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce