cookie-og-privatlivspolitik
1a og 1b  fra Byskolen med deres lærer og pædagog og (yderst til højre) Martin Ravn, formand for "For børnenes skyld".
1a og 1b fra Byskolen med deres lærer og pædagog og (yderst til højre) Martin Ravn, formand for "For børnenes skyld".
Foto: privat

Extra Posten

Nu får børnene julegaver!

Byskolens yngste elever løb til fordel for organisationen "For børnenes skyld".
23. oktober 2018 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Skolernes Motionsdag lige før efterårsferien var en fantastisk dag med strålende sol og masser af motionerende skoleelever rundt om i landskabet. Blandt dem var børnene i 0.-2. klasse på Byskolen, som i en halv time løb i pendulfart på Blegen - mellem tunnelen og Bregnevej.

Konceptet var, at børnene tjente en krone for hver kilometer, de tilbagelagde. De penge skulle doneres til "For børnenes skyld" - en nonprofit organisation, der med base i Nykøbind F holder julearrangementer for børn i familier, der er økonomisk hårdt ramt.

De omkring 120 børn tilbagelagde ialt 290 kilometer. Dog var de to sponsorer, Svend Sørensen Eftf. og Aktiv El, så gavmilde, at de hver rundede op til 1.000 kroner.

- Børnene var så stolte over, at de ved at løbe hjalp andre børn. "Nu får børnene julegaver!", sagde de glade og stolte, da de fik at vide, hvor mange penge vi kunne donere til "For børnenes skyld", fortæller lærer Louise Viesmose og pædagog Gitte Steen Rasmussen fra Byskolens indskoling.

Martin Ravn fra "For børnenes skyld" var med indskolingsbørnene hele dagen - en dag som helt konkret viste Byskolens yngste elever, at man sagtens kan hjælpe andre, og hvor dejligt det er at være gode ved andre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce