cookie-og-privatlivspolitik
OCR er en af de hurtigst voksende træningsformer i Danmark.
OCR er en af de hurtigst voksende træningsformer i Danmark.
Foto: Privat

Extra Posten

OCR-ekspert i Bodyfactory

Bodyfactory får besøg af Max Hansen, som vil demonstrere det nyeste inden for OCR-træning.
25. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Lørdag 26. oktober mellem klokken 12 og 15 tilbyder Bodyfactory i Perlestikkergade en mulighed for at afprøve en udendørs bane med masser af udfordringer og forhindringer ud fra OCR-principper.

OCR står for Obstacle Course Racing - en træningsform med rod i militærets forhindringsbaner.

Det andet største event inden for OCR i Danmark hedder Reborn - et løb som hvert år afvikles tre forskellige steder med deltagelse af mere end 7.000 atleter.

Den ene af Reborns to ejere er Max Hansen, som er vokset op i Nakskov.

Max har tilbudt at komme til Bodyfactory lørdag 26. oktober og stille en udfordrende og avanceret OCR-bane op uden for fitnesscentret i Perlestikkergade.

Alle er velkomne til at komme og prøve kræfter emd OCR-træningen lørdag eftermiddag, 26. oktober, hvor Bodyfactory også vil sørge for lidt forplejning og et par forfriskninger til gæster, som har lyst til at prøve kræfter med OCR.


Mulighed for mere OCR

Hvis du får OCR-blod på tanden efter introduktionen på lørdag, har du mulighed for at fortsætte træningen i Bodyfactory, hvor Kim Sühler tilbyder OCR-træning for alle aldre og niveauer hver torsdag mellem klokken 17 og 18.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her