cookie-og-privatlivspolitik
Der plejer at være trængsel på Axeltorv, når lysene på juletræet tændes første gang, og juletiden for alvor sætter ind i Nakskov.
Der plejer at være trængsel på Axeltorv, når lysene på juletræet tændes første gang, og juletiden for alvor sætter ind i Nakskov.
Foto: Jan Knudsen (arkiv)

Extra Posten

Så tændes juletræet på Torvet

Julemanden tænder træet på Axeltorv, og borgmesteren åbner julebyen.
29. november 2018 kl. 10:00

Annonce

Et af de første tegn på, at årets største og hyggeligste højtid nærmer sig, kan opleves på fredag, 30. november, klokken 17, nemlig juletræstænding på Axeltorv.

Det plejer at trække masser af folk til, når julemanden i sit flotteste juleoutfit stiger til vejrs og - pling - tænder det mange meter høje juletræ midt på Torvet.


Borgmesteren dukker op

Som et særligt indslag i år kommer borgmester Holger Schou Rasmussen for at stå for den officielle åbning af julebyen. Det sker lige efter, at julemanden er færdig med sit lysshow; men boderne i julebyen har faktisk åbent allerede fra klokken 15 på juletræstændingsdagen.

Så snart juletræet er tændt, vil en flok nissedrenge dele gratis godteposer ud til alle børn. Mere end 1.000 godteposer har Nakskov Handel & Erhverv indkøbt.


Optog fra Dampmøllen

Inden selve juletræstændingen har julemanden og hans optog defileret gennem byen med start fra Dampmøllen klokken 16.30.

Butikkerne og julebyen har åbent til klokken 19 på denne sidste dag i november, og i mørket vil byens julekugler, to juletræer (se side 6) og de pyntede butiksruder lyse op og hilse den søde juletid velkommen.

Byens butikker holder åbent hver lørdag og søndag klokken 10-15 frem til jul. I samme tidsrum holde boderne i julebyen i Theisens Gård åbent.

Læs mere om juleby og juleoptog og juleaktiviteter inde i avisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce