cookie-og-privatlivspolitik
Skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen har foruden sine danske roller også spillet med i store udenlandske produktioner som HBO-serierne "Game of Thrones" og "Vinyl".
Skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen har foruden sine danske roller også spillet med i store udenlandske produktioner som HBO-serierne "Game of Thrones" og "Vinyl".
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Gossip

Birgitte Hjort Sørensen venter barn nummer to

Den danske Borgen-skuespillerinde er gravid og venter en lille pige til foråret.
29. november 2019 kl. 09:40 Af Ritzau

Annonce

Birgitte Hjort Sørensen er fuld af babylykke for tiden.

Den danske skuespillerinde er nemlig gravid og venter sit andet barn, afslører hun på Instagram, hvor hun har delt et billede af sin voksende mave.

Og 37-årige Birgitte Hjort Sørensen afslører samtidig, at barnet er en lille pige.

- Selv om thanksgiving ikke er en dansk tradition, så er vi evigt taknemmelige for, at denne lille pige bliver en del af vores familie til foråret, skriver hun til billedet.

Sammen med sin mand har Birgitte Hjort Sørensen i forvejen datteren Karoline, som kom til verden i august 2018.

At blive mor har vendt hendes verden rundt, og selv om Birgitte Hjort Sørensen stadig lægger liv og sjæl i sine roller, så er nerverne ikke helt så flossede, som før hun fik børn, fortalte hun til Ritzau i august.

- Der er noget rart i, at mit arbejde ikke er hele mit liv længere. Man får det meget mere afslappet. Det er trods alt kun en forestilling. Der er noget andet derhjemme, der er vigtigere, sagde skuespillerinden.

Birgitte Hjort Sørensen slog for alvor igennem, da hun i tre sæsoner af DR-serien "Borgen" spillede rollen som journalisten Katrine Fønsmark.

I år har hun blandt andet kunnet opleves i forestillingen "Divaer i glas" i Glassalen i Tivoli sammen med Kaya Brüel, Caroline Henderson og Carsten Svendsen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

Annonce