cookie-og-privatlivspolitik
Christopher er gået i studiet, nu da han ikke kan spille koncerter. Og så har han fundet en ro i at være der hjemme.
Christopher er gået i studiet, nu da han ikke kan spille koncerter. Og så har han fundet en ro i at være der hjemme.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Gossip

Christopher nyder pausen: Har aldrig haft så meget tid til kærlighed

Sangeren Christopher skreg, da coronakrisen aflyste alt. Men han har fundet en uventet ro i det.
09. juli 2020 kl. 10:15 Af Ritzau

Annonce

Da statsministeren midt i marts lukkede landet ned og satte en stopper for mange kunstneres virke, kunne sangeren Christopher vinke farvel til et år, hvor han ellers havde planlagt at spille flere koncerter end nogensinde før.

- Jeg sad, som de fleste andre musikere nok også gjorde, og skreg af fjernsynet, da Mette Frederiksen sagde det. Det var bare mega nedtur, siger Christopher.

- Jeg var lige kommet hjem fra en Europa-turné og skulle have været på en mere i efteråret og fem uger i Asien plus en masse festivaljob. Det var et slag i maven, fortæller sangeren.

Men i stedet for at ærgre sig, gik det hurtigt op for ham, at der også kunne være fordele ved den tvungne pause.

- Jeg kan jo godt lide, når der er fart på, men jeg kan også godt mærke, at jeg har kørt mig selv hårdt det sidste års tid. Der har virkelig været fart på, siger han.

- Så på den måde var det nok meget godt, at der var nogle omstændigheder udefra, der gjorde, at jeg var nødt til at geare lidt ned, siger den populære sanger.

Coronasituationen har betydet, at også hans hustru, modellen og tv-værten Cecilie Haugaard, har været langt mere hjemme, end hun plejer. Og det har givet det travle par tid til at nyde hinanden.

- Jeg har her i coronatiden fået lavet mit eget lille Fitness World hjemme i stuen, og så har jeg jo også studie derhjemme, så jeg er bare hjemme hele tiden. Og Cecilie har ikke haft så mange modeljobs, så vi har virkelig fået lov at være sammen, og det har bare været mega fedt, siger sangeren og uddyber:

- Det er sgu lidt svært med det der langdistanceshow, vi har kørt nogle år, og det er bare et logistisk helvede. Så er jeg af sted, så er hun af sted. Det giver en fantastisk ro at kunne gå i seng ved siden af hinanden og stå op ved siden af hinanden hver dag, forklarer han.

Lynhurtigt fik han fyldt dagene ud med albumskrivning, virtuelle livekoncerter og en tjans i TV2-programmet "Hele Danmarks festival", der bliver sendt lørdag aften.

Her står Rasmus Bjerg i spidsen, mens Christopher er medvært. De to hylder sammen festivalen Smukfest i Skanderborg, og der bliver fortalt sjove anekdoter, mens Christopher og flere udvalgte kunstnere optræder.

- Jeg tænkte, det var en fed mulighed for at få noget, der smagte lidt af festival, forklarer Christopher.

Han har allerede lidt erfaring med rollen som vært fra Danish Music Awards i 2015, hvor han indtog scenen med Anders Breinholt, og den kunne han trække på.

Dog var det en udfordring undervejs at holde masken, forklarer han.

- Der kommer til at være så mange klip, hvor jeg bare ruller rundt af grin, for Rasmus (Bjerg, red.) er simpelthen så sjov, siger han.

- Der var super god kemi mellem os, og der var ikke noget manus, så vi freestylede bare. Det gør det mere ærligt og umiddelbart, og det kan jeg godt lide, forklarer han.

Og så betyder det noget for ham, at det netop er Smukfest, han fik chancen for at være medvært på.

- Jeg er så glad for, det er den, for jeg har et helt særligt forhold til den. Den er altid noget, jeg ser frem til, den er jo en af de helt store, siger han og uddyber:

- Det er den smukkeste festival, den ligger i skoven, og det er alle slags mennesker, der kommer der, og så er den lidt mindre smadre-agtig end Roskilde. Der er bare virkelig god stemning, siger han.

"Hele Danmarks festival" med Christopher som medvært sendes lørdag aften klokken 19.55 på TV2.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce