cookie-og-privatlivspolitik
- Jeg håber, at min familie og jeg kan opretholde så normal en hverdag som muligt. Derfor betyder det meget for mig, at folk omkring os opfører sig helt, som de plejer. Derudover har vi ikke flere kommentarer, oplyser Andrea Elisabeth Rudolph i pressemeddelelsen.
- Jeg håber, at min familie og jeg kan opretholde så normal en hverdag som muligt. Derfor betyder det meget for mig, at folk omkring os opfører sig helt, som de plejer. Derudover har vi ikke flere kommentarer, oplyser Andrea Elisabeth Rudolph i pressemeddelelsen.
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Gossip

Iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph er ramt af brystkræft

Kræften har spredt sig til lymferne under armen, oplyser den 44-årige iværksætter, som er i kemobehandling.
24. februar 2021 kl. 13:59 Af Ritzau

Iværksætter og tidligere tv- og radiovært Andrea Elisabeth Rudolph har fået konstateret brystkræft.

Lægerne har også fundet kræft i lymferne under hendes arm.

Det oplyser Andrea Elisabeth Rudolph i en video på Instagram.

- Det blev jeg selvfølgelig virkelig ked af og chokeret over. Det havde jeg ikke regnet med. Men det havde man nok aldrig, siger hun i videoen og kommer med en opfordring til andre kvinder:

- Undersøg jeres bryster. Hold øje med jeres bryster. Hold øje med jeres krop i det hele taget og jeres lymfer.

Annonce

Hun fortæller i videoen, at det er fire uger siden, at hun opdagede en knude under armen, og at hun den efterfølgende uge fik konstateret kræft.

- Jeg har en tro på, at jeg nok skal komme igennem denne her periode og de her kemobehandlinger, selv om det er et langt forløb på mange, mange måneder.

- Det bliver helt sikkert virkelig hårdt undervejs. Men lige nu har jeg fuldstændig - og det bliver jeg ved med at have - en tro på, at det her kan jeg klare, og det kommer jeg selvfølgelig igennem - og forhåbentligt på den allerbedste måde, siger hun i videoen.

Andrea Elisabeth Rudolph oplyser derudover i en pressemeddelelse, at hun træder midlertidigt ud af den daglige drift af sit skønhedsbrand, Rudolph Care.

Mens hun er i behandling, deltager hun i udviklingen og arbejdet med Rudolph Care, i det omfang hun kan.

Annonce

- Der venter mig et halvt til et helt år, hvor jeg skal arbejde meget mindre og bruge min energi på at blive rask og være sammen med mine børn.

- Jeg har den dejligste familie, de bedste venner og et stærkt team tæt omkring mig hele vejen. Det betyder alt, og jeg har en stærk tro på, at jeg kommer godt igennem det her - både stærkere og klogere.

- Jeg håber, at min familie og jeg kan opretholde så normal en hverdag som muligt. Derfor betyder det meget for mig, at folk omkring os opfører sig helt, som de plejer. Derudover har vi ikke flere kommentarer, oplyser hun i pressemeddelelsen.

Privat er Andrea Elisabeth Rudolph gift med håndboldkommentator Claus Møller Jakobsen.

Parret har fem børn - to fælles sønner, en datter fra hendes tidligere forhold og to børn fra hans første ægteskab.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

Annonce

ANNONCE