cookie-og-privatlivspolitik
Tv-værten og skuespilleren Christopher Læssø skal snart afprøve sit talent for standard- og latinamerikanske danse, når han til efteråret deltager i "Vild med dans". (arkivfoto)
Tv-værten og skuespilleren Christopher Læssø skal snart afprøve sit talent for standard- og latinamerikanske danse, når han til efteråret deltager i "Vild med dans". (arkivfoto)
Foto: Laurent Emmanuel/Ritzau Scanpix

Gossip

Kendt tv-vært skal være med i Vild med dans

Tv-vært og skuespiller Christopher Læssø bliver den sidste af 12 nydansere i efterårets "Vild med dans".
14. august 2019 kl. 14:37

Annonce

Han fik sit folkelige gennembrud, da han guidede seerne gennem flere sæsoner af TV2-programmet "Danmark har talent", men nu skal tv-vært og skuespiller Christopher Læssø selv afprøve sit talent for standard- og latinamerikanske danse.

Han skal nemlig deltage i efterårets sæson af TV2-programmet "Vild med dans".

Det skriver Ekstra Bladet, som har talt med skuespilleren, der bekræfter, at han tirsdag skrev under på at deltage i det populære underholdningsprogram.

- Jeg er super glad for det. Men det er sådan en opgave, man lige tygger en ekstra gang på, inden man siger ja. Jeg har hørt fra mine kolleger, der har været med, at det er ekstremt hårdt, siger han til avisen.

Christopher Læssø er oprindeligt uddannet skuespiller fra Statens Scenekunstskole, og de senere år har han blandt andet haft roller i DR-serien "Bedrag" og filmen "De frivillige".

Christopher Læssø er den 12. nydanser på deltagerlisten i årets "Vild med dans". Dermed er listen over nydansere til den 16. sæson af det populære program nu komplet.

Listen tæller også skuespillerne Marie Bach Hansen, Neel Rønholt og Jakob Fauerby, dessertkok og dj Christel Pixi, model Oscar Bjerrehuus, sangerinderne Coco O. og Anne Dorte Michelsen samt bokser Mikkel Kessler, bordtennisspiller Michael Maze, kok Umut Sakarya og forretningskvinden Birgit Aaby.

16. sæson af "Vild med dans" bliver vist til efteråret på TV2.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce