cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbing F. Teater og dets billetsalg er lukket for tiden på grund af coronavirussen. Revydirektør Mickey Pless glæder sig dog over et godt forsalg til årets revy.
Nykøbing F. Teater og dets billetsalg er lukket for tiden på grund af coronavirussen. Revydirektør Mickey Pless glæder sig dog over et godt forsalg til årets revy.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Fortrøstningsfuld for årets revy

Direktør for Nykøbing F. Revyen beder til og regner med, at viruspandemi er overstået før juni.
19. marts 2020 kl. 07:00 Af Niki Treumer Mogensen

NYKØBING Den midlertidige lukning af Nykøbing F. Teater på grund af coronavirus har også lukket billetsalget. Her sælges normalt billetter til blandt andet Nykøbing F. Revyen, men dennes direktør, Mickey Pless, tager billetkontorets lukning roligt.

- Vi sidder hjemme og holder skarpt øje med, hvad der sker og ikke sker. Vi er ikke gået i panik, og det gør vi heller ikke, siger han og fortsætter om roen:

- Der er heldigvis tre måneder til, at vi har premiere, og jeg beder til, at det er overstået til den tid. Vi kan ikke lukke Danmark ned i tre måneder, det kan vi ikke holde til som land.

Revyen løber af stablen fra 11. juni til 22. august, og for tiden arbejdes der med teksterne, inden prøverne starter 27. april.

- Så vi har heldigvis lidt tid at løbe på, siger direktøren og fortæller, at de på revyen i Odense, der har premiere 7. maj, mandag begyndte prøver på Skype.

Annonce

Heldigvis for revyen er billetsalget inden coronavirussen gået strygende. Halvdelen af billetterne er allerede solgt, hvilket Mickey Pless kalder fantastisk, og han roser gæsterne.

- Der er en utrolig loyalitet og opbakning fra publikum, det er fantastisk at opleve, siger han.

Salget af billetter er næsten gået i stå de seneste dage, selv om de kan erhverves blandt andet via revyens hjemmeside.

- Det er klart, at folk sidder og holder vejret, for hvad sker der. Sker der yderligere ting, så må vi ser på, hvad der sker, men jeg håber og tror på, at vi spiller en fantastisk sommerferierevy, når vi rammer 11. juni. Det er det, vi arbejder hen mod nu, og indtil videre er alt, som det plejer, siger Mickey Pless og slutter:

- Jeg tror, at når det hele er overstået, så har vi alle brug for at komme ud at more os og give hinanden et kram, hvis vi må.

Annonce

Læs om Nykøbing F Teaters udsættelser af forestillinger i onsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE