cookie-og-privatlivspolitik
Der var i den grad dømt hygge på Hesnæs Havn, da den første af tre dage med mad og musik gik i gang torsdag eftermiddag. Mange lagde vejen forbi.

2

Billeder

Der var i den grad dømt hygge på Hesnæs Havn, da den første af tre dage med mad og musik gik i gang torsdag eftermiddag. Mange lagde vejen forbi.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Havnefest trækker mange til

Første havnedag i Hesnæs trak et stort publikum til.




31. juli 2020 kl. 16:00 Af Bjarne Arildsen

Annonce

HESNÆS De tre dage i Hesnæs med mad og musik fra Timm Vladimirs Køkken og Food begyndte i går, torsdag, og den trak rigtig mange mennesker til.

Langs diget ved stranden og på de grønne områder ved havnen holdt bilerne tæt, og masser af mennesker gik rundt i det lille fiskerleje.

Mange lagde vejen forbi garnhuset, hvor der var indrettet en bar.

Her kunne man købe både cocktails, øl og hotdogs til at nyde på stensætningen, der hedder Byens Spisebord, overfor.

- Folk stod faktisk i kø, da vi skulle åbne, og alle var glade. Alt har været meget positivt, siger Mia Obbekjær, der torsdag eftermiddag stod i baren i det gamle garnhus.


Masser af børn

Mange af havnegæsterne var børnefamilier, og der var derfor også aktiviteter for de yngste i familierne.

De fik udleveret fiskenet, så de kunne fiske krabber og rejer inderst i havnen, og der var rift om nettene.

- Vi havde slet ikke regnet med, at der kom så mange børn. Der har i hvert fald været 50, og vi havde ikke grej nok, fortæller Nadia Henckel, der sammen med en kollega fra Timm Vladimirs Køkken stod for fiskeriet i havnen.

Andre af børnene foretrak at løbe rundt, mens de trak farvestrålende drager efter sig.

Aktiviteterne for børn fortsætter i øvrigt i dag, fredag, og i morgen, lørdag, oplyste Nadia Henckel.


Middage i telt

Ved havnebaren er der sat to telte op på kajen, og det er her, at betalende gæster i dag og i morgen kan spise middage ved langborde.

Til begge middage vil der blive serveret fire retter, og de vil blive kreeret af to af de meget kendte danske kokke.

I aften er det Christoffer Brink, der er køkkenchef på traktørstedet Pomle Nakke, som står for fredagsmenuen.

For lørdagens menu er gæstekokken Andreas Møller, der er tidligere souschef på Alchemist i København.

Langbordsmiddagene, som der er udsolgt til, begynder begge aftener klokken 18 på havnen.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce