cookie-og-privatlivspolitik
I december sælger tøjbutikken by Emma billetter til Venindeaften 2020. Da salget begyndte fredag, var det med koncert af Bryan Rice for de 30 første i køen.

11

Billeder

I december sælger tøjbutikken by Emma billetter til Venindeaften 2020. Da salget begyndte fredag, var det med koncert af Bryan Rice for de 30 første i køen.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Kendt sanger underholdte ved billetsalg

BILLEDSERIE OG VIDEO: Billetsalget til en af Maribos helt store begivenheder, Venindeaften 2020, er indledt, og det skete med livekoncert af arrangementets helt store trækplaster.
06. december 2019 kl. 19:16 Af Maria Juel Glasius

Annonce

NYKØBING Venindeaften 2020 er ikke nogen nyhed. Begivenheden, som Radio SydhavsØerne og TSØ står bag, finder til april sted for 12. gang.

Nyt var det til gengæld, at de første billetter blev sat til salg til lyden af livemusik fra et af begivenhedens måske største trækplastre - Bryan Rice.

Det var butikken by Emma, der lagde lokaler til koncerten og det indledende billetsalg, og butikken blev i løbet af koncerten hurtigt fyldt op. Både af kvinder, der ganske erfarent har deltaget i alle 12 år, og af kvinder, der ville med for første gang.

For Bryan Rice var det første gang, at han gav koncert i en tøjbutik. Men han omfavnede muligheden og bød dem, der stod ude i kulden indenfor.

Udover nummeret Breathe spillede han også No Promises og en ny julesang, som nok ikke bliver spillet til koncerten i april.

- Jeg føler virkelig, at jeg har fundet min plads i Maribo Hallerne, og det er rørende at kunne komme dertil hvert år.

150 billetter sættes til salg i december i by Emma. Når de billetter er solgt, gemmes de sidste til februar, hvor de sættes til salg i både Nakskov, Maribo og Nykøbing.

Klik her for at se video
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: SVEN-ERIK JENSEN

Kører alt for stærkt og for tæt 18. januar 2020 kl. 13.45

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

Annonce