cookie-og-privatlivspolitik
Den mange meter lange Lincoln limousine, der skal fragte de fire heldige til Døllefjelde Musse Marked.

3

Billeder

Den mange meter lange Lincoln limousine, der skal fragte de fire heldige til Døllefjelde Musse Marked.
Foto: Andreas Johansen

Guldborgsund

Limousine til markedet

Det er ikke alle, der ankommer til årets store marked i en limousine. Men det gjorde Mette og Maria.
17. maj 2019 kl. 17:07 Af Andreas Johansen

Annonce

DØLLEFJELDE Lædersæderne knitrer, da årets vindere glider ind i den lange, hvide limousine. Fra loftet blinker dioder i forskellige farver, og mens de voksne skænker en tår boblevand, får børnene juice. Æblejuice, forstås. Det er nemlig favoritten.

Få minutter før stod de fire vindere, to voksne og to børn, og ventede i det kølige gråvejr. Mette K. Brøndum vandt årets VIP-oplevelse på Døllefjelde Musse Marked og inviterede sin veninde Maria Balsfeldt

- Ja, nu kommer den, råber fireårige Flora, Mettes datter, da den hvide limousine kan skimtes i horisonten.


Bedste oplevelser

Lollands landskaber glider forbi de aflange ruder. Børnene har fået balloner, og det er et hit, fornemmer man på lydniveauet. Turen fra huset lidt udenfor Halsted og til markedspladsen tager længere tid end sædvanligvis, når man ankommer med stil.

- Det her burde vi gøre hvert år, siger Mette K. Brøndum.

Mette vandt limousinen ved at indsende et skriv om sine bedste oplevelser på Døllefjelde Musse Marked. Hun nævnte både oplevelser om ture med sin far i barndommen, hvor karrusellerne og loppefund var i fokus, mens der senere hen blev plads til øl og damefrokoster med veninderne.

Den er i øvrigt også på programmet i år - dog ikke med en tur i limousinen, selvom hun drømte om det.

- For seks år siden glædede vi os til at skulle derned alene. Men nu glæder vi os, fordi vi har børnene med, siger Maria Balsfeldt, der sammen med sin toårige datter Johanne er blevet inviteret med som gæst sammen med sin datter.


Stilleleg

Mette prøver at starte en omgang stilleleg blandt børnene - ikke med den store succes. Blandingen af juice, balloner og slik skaber glæde, og den kommer ud i form af begejstrede børneråb, mens vi i et roligt tempo nærmer os markedspladsen.

- Det har været en god tur. Men det er da lidt en skam med vejret, fortæller den velklædte chauffør, mens den tiltagende regn hamrer mod forruden.

Det ødelægger dog ikke stemningen i det lange køretøj, der holder et roligt tempo på vejen. Teltene i horisonten kommer nærmere, og da vi ankommer til markedspladsen, bliver pigerne mødt med enorme legetøjsbamser. Nu skal der køres i karruseller og kigges på markedsting.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce