cookie-og-privatlivspolitik
Iværksætter og tilflytter Morten Helbo er ved at bygge faciliteter op omkring sine i alt syv søer.

11

Billeder

Iværksætter og tilflytter Morten Helbo er ved at bygge faciliteter op omkring sine i alt syv søer.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Morten steg af rotteræset og fandt i stedet syv søer

Det er gået stærkt de seneste uger og måneder med at gøre klar på og især omkring Korsgaarden. Her kan man nu tage imod et tilbud om at sænke skuldrene og tjekke ind til en omgang "Naturlig på Korsgaarden".
08. maj 2021 kl. 21:58 Af Kim Møller Pedersen

STORE MUSSE Man kan være helt naturlig på Korsgaarden.

Det sørger Morten Helbo for. Og det skal såmænd tages helt bogstaveligt.

Også selv om der stadig godt kan se lidt halvfærdigt ud hist og pist, hvis man tager med iværksætteren en tur rundt om den største af de i alt syv søer, som fulgte med købet af Korsgaarden.

Den københavnske tilflytter er nemlig i fuld sving med at gøre klar til de første gæster, som allerede nu kan booke sig ind på Naturlig på Korsgaarden.


20 telte og syv sheltere

- Der mangler lige et par ting rundt omkring. Og det er heller ikke sådan, at alt bliver færdigt til, når vi forhåbentlig tager imod de første gæster. Men når alt er på plads, vil der være 20 telte og syv sheltere, som står klar, fortæller iværksætteren, der med egne ord faldt fuldstændig for, hvad der var af potentiale omkring Korsgaarden.

Annonce

Det blev til et sats. Og en flytning fra det nordsjællandske.

Væk fra "rotteræset", som Morten Helbo med egne ord beskriver den chance, han har valgt at tage i forhold til sit arbejdsliv inden for management som både direktør og konsulent.


Overraskende muligheder

- Jeg blev virkelig overrasket over, hvor meget god jord og natur du kunne få her for en forholdsvis billig penge, fortæller han under denne dags rundtur om den største af de syv søer.

Da først han havde set Korsgaarden an, var han ikke i tvivl. En aftale blev arrangeret i forhold til Mortens ekskone og familielivet, så hun tog sig af børnene, mens han fik et år til at gå efter at realisere sin idé om at skabe nogle faciliteter, som også andre ville kunne bruge for at få skuldrene helt ned og bare være til stede i naturen.

De naturlige muligheder i Store Musse præsenteres som en mulighed for at "opleve magien rundt om søerne og i de små skovområder, lave mad på bålet og overnatte i lækre telte og shelters under den smukke stjernehimmel".

Annonce

Udleveret en trækvogn

- Det er meningen, at man bare skal kunne komme her, parkere bilen, få udleveret en trækvogn med det, man skal bruge, og så er det bare ud og lave mad over åben ild, fiske i søerne, strejfe i naturen og sove i den friske luft. Det hele handler om at finde ro helt tæt på naturen og i den stemning, der nu engang er, når man tænder et bål og laver sin mad selv, forklarer Morten Helbo om konceptet.

Man kan læse meget mere om det på naturligpaakorsgaarden.dk, som fortæller om, hvad de cirka 270.000 kvadratmeter jord byder på.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE