cookie-og-privatlivspolitik
Her får Henrik "Pip" Hansen den fornemme ildsjælepris og de medfølgende 25.000 kroner overrakt af Andels kommunikationsdirektør Rikke Harbo Trikker.
Her får Henrik "Pip" Hansen den fornemme ildsjælepris og de medfølgende 25.000 kroner overrakt af Andels kommunikationsdirektør Rikke Harbo Trikker.
Foto: Kim Møller Pedersen

Guldborgsund

Nu med 500 dyr og ildsjælepris

Henrik "Piphans" Hansen gør et kæmpe frivilligt arbejde for at glæde andre og har nu fået flot pris.
17. november 2020 kl. 14:10 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Henrik "Piphans" Hansen er efterhånden en ganske berømt "turguide" på Lindevej. Her har han på ganske frivillig basis skabt et populært udflugtsmål, som med de sidst ankomne stribede egern med mere nu er oppe på i alt 500 fugle og smådyr.

Skulle der stadig være nogen tvivl om den sag - altså populariteten omkring fugle- og smådyrsuniverset på Lindevej 38 - blev det forleden understreget med både ildsjælepris og 25.000 medfølgende kroner, at Henrik "Piphans" Hansen gennem årene har fået skabt mange gode oplevelser for mange mennesker og bliver ved med at gøre det.


Kom som en overraskelse

- Det havde jeg ikke regnet med. Jeg vidste, at konkurrencen var der, men jeg har slet ikke skænket det en tanke, at jeg kunne vinde prisen, lød det fra en meget overrasket og beæret Henrik "Pip" Hansen, da der forleden rullede et par biler med Andel-repræsentanter op på fortovet foran fugle- og smådyrsuniverset.

Årsagen til besøget af repræsentanterne fra Andel (tidligere Seas-NVE) var, at der en gang om året fra Andels side uddeles en ildsjælepris til en i regionen, som gør en ekstra indsats for at styrke fællesskabet blandt borgerne. I dette særlige coronaår er der oven i købet som en ekstra bonus uddelinger til ikke bare én, men hele to ildsjæle fra Region Sjælland for at hylde de ildsjæle, som hver dag gør et stort stykke arbejde for andre mennesker - også i tider som disse. I indstillingen af Henrik Hansen som årets ildsjæl beskrives han således som "en omsorgsfuld person, der gør et kæmpe stykke arbejde med at synliggøre dyrets unikke værdi for mennesket og omvendt".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce