Annonce
Guldborgsund

Opera sat fri i det grønne

Programmet bød udover en indledende tur med Piazzolla til Sydamerika også blandt meget andet på kendte sange fra West Side Story af Bernstein og operaarier samt duetter akkompagneret af det otte mand store ensemble. Her er det de to unge solister, tenoren Jonathan Koppel og sopranen Frederikke Kampmann, der giver sig i kast med eftermiddagens første duet på "trappescenen". Foto: Claus Hansen

Ensemble Storstrøms musikere og to sangstjerner fejrede sommeren.

FUGLSANG Måske pippede og fløjtede de mange fugle på en anden måde end i Buenos Aires. Nu er Fuglsang Herregårdshave vel også - sandsynligvis - et mere fornøjeligt sted at fløjte rundt for en sangfugl end midt inde på en fortovscafé i Argentinas hovedstad. Hvem ved?

Men derfor kunne man nu sagtens i tankerne - om det var liggende på græstæppet eller i en medbragt campingstol - glide med i den indledende beskrivelse af den sydamerikanske fortovscaféscene og Piazzollas "Sommeren" leveret af Ensemble Storstrøms musikere, selvom der var langt fra Fuglsang til Buenos Aires.

Programmet startede i Sydamerika med Piazzollas "Sommeren" og bød senere på musik af blandt andre Verdi, Puccini, Debussy og Lehár. Foto: Claus Hansen

Som at komme hjem igen

- Det er jo som at komme hjem igen, selvom vi bare er flyttet om på den anden side af græsplænen, lød det fra scenen og de veloplagte musikere, der i dag holder til hos Kumus ved siden af Fuglsang Kunstmuseum.

For år tilbage var det netop på Fuglsang Herregård, at ensemblet var hjemmehørende, og i går eftermiddag var musikerne herfra som nævnt en tur tilbage på den gamle "hjemmebane" på trappen foran de mange tilhørere på den indre og ydre side af voldgraven. Alle var kommet for at opleve Ensemble Storstrøms musikere og to af landets unge sangstjerner fejre sommeren med operaklassikere og musicalhits i det fri.

De to unge solister var tenoren Jonathan Koppel, som har optrådt med mange af landets orkestre, og som i næste sæson på Det Kgl. Teater debuterer i flere roller. Også sopranen Frederikke Kampmann, solist med flere af landets symfoniorkestre i år og med roller på operascener ikke kun i Danmark, men også i Wien blandt andet, var med på "trappescenen".

Ovenpå gårsdagens OperaGalla på Fuglsang Herregård venter en anden lokal operamulighed, når der nu på søndag klokken 15.30 ved Dodekalitten leveres highlights fra årets OperaGalla.

  • Programmet bød udover en indledende tur med Piazzolla til Sydamerika også blandt meget andet på kendte sange fra West Side Story af Bernstein og operaarier samt duetter akkompagneret af det otte mand store ensemble. Her er det de to unge solister, tenoren Jonathan Koppel og sopranen Frederikke Kampmann, der giver sig i kast med eftermiddagens første duet på "trappescenen". Foto: Claus Hansen
  • Programmet startede i Sydamerika med Piazzollas "Sommeren" og bød senere på musik af blandt andre Verdi, Puccini, Debussy og Lehár. Foto: Claus Hansen
Annonce
Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Lolland

Øget med millioner: Christen bag stor fremgang

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Annonce
Annonce
112

Tre anholdt: Narkohunden Alfa opsnusede et halvt kilo kokain

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Guldborgsund

Ekstremt vejr koster kommune mindst 24 millioner kroner

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Lolland

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof