cookie-og-privatlivspolitik
Sidste års vinder af konkurrencen fik chancen for at sove få centimeter fra Knuthenborgs ulveflok.

4

Billeder

Sidste års vinder af konkurrencen fik chancen for at sove få centimeter fra Knuthenborgs ulveflok.
Foto: Privatfoto

Julekalender

Vågn i øjenhøjde med girafferne i Knuthenborg

Folketidende udlodder i samarbejde med Knuthenborg en helt særlig præmie i årets julekalender.
02. december 2019 kl. 15:50 Af Folketidende

Annonce

- I år udlodder vi noget helt særligt. Vinderen af konkurrencen får simpelthen mulighed for at vågne op lige ude blandt de vilde dyr - giraffer, gnuer, antiloper og den slags. Vinderen af årets konkurrence får nemlig lov til at overnatte i et af vores savannetelte, hvor man kan overnatte op til seks personer. Derudover er der også indgang til to dage for alle de op til seks deltagere, fortæller Camilla Ellehammer Haxgart, kommunikationschef i Knuthenborg Safaripark.

Er du i stedet mere til at kigge på aberne, så er der også mulighed for dét.

- Sidste år havde vi 10 telte. I 2020 kommer vi til at have 25, fordi det har været så stor en succes. Det nye er, at vi, udover savanneteltene, også kommer til at have seks telte, der vender lige ud mod vores abeskov. Det er helt unikt, og hvis vinderen af årets konkurrence er mere til dét, så finder vi ud af det i stedet, fortæller Camilla Ellehammer Haxgart.

Sidste år afholdt Folketidende og Knuthenborg Safaripark en lignende julekonkurrence, hvor præmien var lige så unik - en overnatning lige ned til ulvenes reservat med kun en glasrude mellem gæsterne og flokken.

Vinderen af den mindeværdige tur blev Susanne Larsen, der inviterede familien med på en tur, de sent vil glemme.

- Det var en vild oplevelse! Vi sov i bjælkehytten på luftmadrasser helt nede ved glasset. Nogle af de mindste var lidt betænkelige over at skulle sove så tæt på ulvene, men det gik jo heldigvis fint. Vi fik set, hvordan de agerede om natten, hvordan nogle passede på flokken og stod vagt, mens de andre sov. Det var en helt unik nat, fortæller Susanne Larsen.

Udover den særegne overnatning bød turen på mad og drikke - og Knuthenborg fra en helt ny vinkel, de færreste har oplevet.

- Vi var også ovre og se på savannen om aftenen. Det er en helt anden oplevelse at se, når man ikke behøver sidde i bilen, og når der ikke er nogen mennesker i parken, fortæller Susanne Larsen.

Adspurgt, om hun tilmelder sig årets julekalender, er hun ikke i tvivl.

- Det gør jeg! Men jeg kan ikke forestille mig, man kan være så heldig at vinde to gange i træk. Men skulle det ske, så kommer vi, siger Susanne Larsen.

Årets præmie kommer med endnu flere frynsegoder, end sidste års overnatning ved ulvene. Udover overnatningen på savannen er der inkluderet den store grillpakke, morgenmad og godmorgen-tur i staldene.

- Det er simpelthen en tur med vores dyrepassere, der går rundt i staldende og vækker dyrene. Det er virkelig lidt af en oplevelse, fortæller Camilla Ellehammer Haxgart, kommunikationschef hos Knuthenborg Safaripark.

Du deltager i Folketidende.dk's Julekalender ved at indsende dit svar til julekalender lågens spørgsmål. Vi har i år to julekalendere - en for Lolland og en for Falster. Årets julekalendere indeholder 48 flotte dagspræmier og en stor hovedpræmie fra Knuthenborg Safaripark: En overnatning i Knuthenborgs nye safari telt for 6 personer inklusiv mad og drikke.

Radio SydhavsØerne trækker vinderne for dagens låger i live radio, blandt alle korrekte besvarelser. Den første, der besvarer opkaldet har vundet dagspræmien. Hovedpræmien trækkes blandt alle besvarelser (korrekte og forkerte), for både Lolland og Falster julekalenderen i live radio. Hver deltagelse i en julekalender låge giver et lod i hovedpræmie konkurrencen. Ved at deltage i begge julekalendere øges vinderchancerne.

Deltag i årets julekalendere lige her: https://folketidendejulekalender.dk/KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Folketidendes julekalender 2020

I Folketidende.dk's julekalendere er der præmier for over kr. 80.000,- fordelt på 48 dagspræmier og 2 fede hovedpræmier. Læs hvordan du kan deltage i julekalenderen og se årets vindere.Hver julekalender rummer 24 dagspræmier og 1 unik hovedpræmie. Du kan deltage her: julekalender for Lolland og julekalender for Falster.

Bag hver låge gemmer der sig en lækker dagspræmie, som der trækkes lod om blandt alle korrekte indsendte besvarelser. Vinderen ringes op live i Radio SydhavsØernes eftermiddagsprogram – den første der besvarer opkaldet vinder dagens præmie for den pågældende julekalender.

Du optjener et lod pr. indsendt besvarelse i hovedpræmiekonkurrencen. Hvis du har besvaret alle 24 låger i den ene julekalender, har du 24 lodder i hovedpræmiekonkurrencen. Du kan øge dine vinderchancer ved at deltage i begge julekalendere.

Hovedpræmievinderne trækkes blandt alle besvarelser, rigtige og forkerte, live i Radio SydhavsØerne primo januar 2021.

Hovedpræmien for Julekalender Lolland
Vind en overnatning i Knuthenborgs safaritelt for 6 personer inkl. mad og drikke, på en valgfri dato i sæson 2021. Gevinstens værdi løber op i kr. 10.000,-. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Hovedpræmien for Julekalender Falster
Vind en Stressless® Wing Signature lænestol med skammel i sort Paloma læder fra møbelhuset Møblér (Ullerslev Snedkerforretning, Jarvig Møbler og Møllers Møbler). Gevinstens værdi løber op i kr. 20.010,- og leveres på din privatadresse. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.


Vinderliste for Julekalender Lolland

1. december:
2. december:
3. december:
4. december:
5. december:
6. december:
7. december:
8. december:
9. december:
10. december:
11. december:
12. december:
13. december:
14. december:
15. december:
16. december:
17. december:
18. december:
19. december:
20. december:
21. december:
22. december:
23. december:
24. december:


Vinderliste for Julekalender Falster

1. december:
2. december:
3. december:
4. december:
5. december:
6. december:
7. december:
8. december:
9. december:
10. december:
11. december:
12. december:
13. december:
14. december:
15. december:
16. december:
17. december:
18. december:
19. december:
20. december:
21. december:
22. december:
23. december:
24. december: