cookie-og-privatlivspolitik

Klub FT

Emma ude af takt på Folketeatret - AFLYST

Da teatrene fortsat er lukkede indtil 6. maj , har Folketeatret aflyst denne forestilling.
Kom til middag på Snoreloftet i bedste Emma Gad-stil med takt og tone samt en god fortælling, når Klub FT i samarbejde med Folketeatret byder på et særarrangement på Folketeatret 28. april 2021.
10. december 2020 kl. 06:00 Af Pia Winther

De seks skønne kvinder fra succesforestillingen Lillys Danmarkshistorie tager nu fat på Emma Gads dannelses-historie:Folk omkring os har jo glemt, hvordan man opfører sig, ikke sandt! Så der er god grund til at genopfriske regler for den gode opførsel.”Man skal aldrig stikke servietten i knaphullet”, ”Man må undgå al støj, idet man spiser”, ”Lær deres børn i tide at være uafhængige af andres hjælp”, ”Lad Dem ikke helt beherske af Deres telefon, men sæt den ud af virksomhed under et måltid sammen med gæster og under en samtale”.

Disse - og mange flere - gode råd gav Emma Gad for lidt over 100 år siden i bestselleren Takt og Tone. Der er hårdt brug for manualer til det sociale liv, og det er bemærkelsesværdigt, hvor mange af Emmas gyldne leveregler, der stadig har både underholdningsværdi og relevans. Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

Annonce

ANNONCE