cookie-og-privatlivspolitik

Klub FT

En fest på høje hæle - Kinky Boots på Det Ny Teater

Søndag 24. april kan du opleve Silas Holst som dragquenen Lola i musicalen Kinky Boots på Det Ny Teater. Vi har billetter i bedste kategori (række 2-4) til forstillingen klokken 15. Inden musicalen skal vi have tapas i Teaterkælderen inklusiv 1 drikkevarepakke.
06. december 2021 kl. 07:00 Af Pia Winther

Oplev Silas Holst i hovedrollen som dragquenen Lola i denne feelgood-musical om venskab, kærlighed og om at overvinde fordomme. Varmhjertet og morsom. En fest på høje hæle. Inden musicalen får vi 7 små delikatesser anrettet på en, til Teaterkælderen designet og fremstillet, mahognimaske i Teaterkælderen under Det Ny Teater, hertil 1 drikkevarepakke.

KØB BILLET HER
https://avisfordele.dk/collections/folketidende/products/oplev-kinky-boots-i-det-ny-teater-en-fest-pa-hoje-haele

Kinky Boots har vundet det hele: Tony Award og Olivier Award for bedste musical og sågar Grammy Awards. Den dynamiske og iørefaldende musik er skrevet af pop-ikonet Cyndi Lauper, der i firserne fik en hel verden til synge med på sange som: Girls Just Want to Have Fun, True Colors og Time after Time.

Handlingen i Kinky Boots er baseret på den britiske film af samme navn. En af Broadways største musicalsucceser de sidste 10 år får nu Danmarkspremiere på Det Ny Teater.

Blandt de øvrige medvirkende ses blandt andre Lars Mølsted (kendt fra rollen som Quasimodo i Klokkeren fra Notre Dame), Monica Isa Andersen, Rasmus Fruergaard, Kim Hammelsvang, Sebastian Harris og mange flere.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

Annonce

ANNONCE