cookie-og-privatlivspolitik

Klub FT

Juletur til Schwerin

Turen er sikret gennemførelse - Klub FT har arrangeret en tredages juletur til Mecklenburg-Vorpommerns hovedstad 3.-4. og 5. december.
25. juli 2019 kl. 12:00 Af Pia Winther

Annonce

Fra 3. til 5. december har Klub FT arrangeret en juletur til Mecklenburg-Vorpommern og primært Schwerin i samarbejde med Skørringe Turistbusser. Turen byder desuden på julemarkederne i Wismar og Rostock samt selvfølgelig et besøg i Bordershoppen i Rostock og et besøg i Karls Oplevelsesmarked uden for Rostock by.

Udgangspunktet for juleturen bliver Hotel Plaza Schwerin, Bleicherufer 25, Schwerin, der ligger en god kilometer fra den store handelsgade Mecklenburgstrasse og 1,5 kilometer fra Schwerin slot.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Her kan du også læse, hvornår du kan tilmelde. Tilmelding kan kun ske telefonisk i det anførte tidsrum.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

Annonce