cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Allan Buch

Klub FT

Operetten Den Glade Enke med middag i Operaen - UDSOLGT - turen gennemføres

Lørdag 5. februar 2022 bliver der mulighed for at opleve Lehárs legendariske operette fyldt med udødelige hits i en spritny, moderne og satirisk gendigtning af Adam Price og iscenesat af Kasper Holten. Inden forestillingen, der spiller i Operaen, får vi en tre-retters middag i restaurant Almanak i Operaen. Vi har billetter på række 3-5.
29. oktober 2021 kl. 16:00 Af Pia Winther

Plottet er nyt, og originalens ambassadefester er nu henlagt til et udsultet, moderne og let genkendeligt dansk kulturliv. Men der er stadig intriger i luften og affærer i krogene, mens vores selvudstillende tid bliver spiddet i en ætsende satire.
Teaterdirektøren Zeta øjner en redningsplanke gennem et sponsorat fra Hanna Glawari, den ombejlede ”glade” enke efter en velhavende jysk svineproducent. De berømte grisetter bliver aldrig helt det samme efter Hannas store fest hjemme i
grisestalden.

Lydsiden til morskaben er naturligvis Franz Lehárs vidunderlige musik, hvor ørehængerne står i kø, og hvor dansere bidrager til den hæsblæsende fest. Motionér smilebåndene og forkæl øregangene, når Det Kongelige Kapel, Det Kongelige Operakor og et stjernespækket solisthold
fortolker Lehár-hits som Viljasangen, Så går vi til Maxim og Enkevalsen.

Operetten varer 2 timer og 40 minutter inklusiv 1 pause og synges på dansk med danske overtekster. Inden forestillingen skal vi have en tre-retters middag i Restaurant Almanak i Operaen.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Sidste frist for tilmelding er 9. december.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

Annonce

ANNONCE