cookie-og-privatlivspolitik

10

Billeder


Klub FT

Oplev historiens vingesus i Normandiet - UDSOLGT

VI HAR FORESPURGT PÅ FLERE VÆRELSER - Oplev invasionskysten i Normandiet og Bayeux-tapetet, klosterøen Mont Saint-Michel, Jeanne d’Arc’s historiske Rouen, havnen i Honfleur og Monets Have. I Normandiet føler du historiens vingesus med store oplevelser og indtryk, som giver stof til eftertanke.
Rejsen, der foregår med bus, finder sted i perioden 25/5 -– 2/6 2019.
01. oktober 2018 kl. 07:02 Af Pia Winther

Annonce

Historien er allestedsnærværende i Normandiet. Det er en stor oplevelse af stå og kigge ud over invasionskysten samt at se de mange kors, der står plantet side om side på den amerikanske kirkegård.
D-dagen og de allieredes invasion oplever vi desuden i lyd og billeder på museet i Arromanches.

Normandiet har mange historier at fortælle. I den hyggelige by Bayeux beretter verdens længste tegneserie - det 70 meter lange Bayeux-tapet - om Vilhelm Erobrerens invasion af England i 1066.

I Rouen møder vi både Jeanne d’Arc og de nordiske vikinger. Glæd dig også til at opleve klostret på den særlige ø Mont Saint-Michel, der i mange år kun kunne besøges ved lavvande. Vi besøger Monets magiske have og ser havnen i romantiske Honfleur.

Vi når også en tur forbi pulserende Bruxelles på udrejsen. Æbler har en særlig plads i Normandiets identitet, så vi besøger et Calvados-destilleri, hvor vi naturligvis smager på den traditionelle franske æblebrændevin.
Undervejs har vi inkluderet mange måltider, og ud over det fastlagte program er der også god mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd på denne flotte rundrejse i Normandiet.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Rejsen er åben for tilmelding.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

Annonce