cookie-og-privatlivspolitik
Hotellet

11

Billeder

Hotellet

Klub FT

Rejs med til Gran Canaria 13/3 2019 - UDSOLGT

To ledige pladser grundet afbud (dobbeltværelse - vi har ingen enkeltværelser) - Klub FT har i samarbejde med Best Travel arrangeret en rejse til Gran Canaria. Rejsen foregår i perioden 13. - 20. marts 2019.
06. november 2018 kl. 09:30 Af Pia Winther

Annonce

Når vinterens mørke og kulde sænker sig over Danmark er det dejligt at kunne se frem til sol, varme og skønne oplevelser.

På Gran Canaria er vejret behageligt med varme og solskin året rundt og selv i vintermånederne ligger dagstemperaturerne typisk omkring eller over 20 grader - ideelt til afslappede slentreture og spændende udflugter!

Under opholdet tager vi på udflugter på øen - en ø, som er meget mere end strande og souvenirbutikker. Den har en fantastisk natur, som vi oplever på en flot udflugt til den centrale del af øen. Her ser vi nogle af øens berømte naturmonumenter, herblandt Roque Nublo og vulkankrateret Bandama. Vi får også indblik i hverdagslivet, som det leves i de hyggelige små byer på øens indre. Lokale markeder og smukke kystbyer er også på programmet.


Hotel IFA Buenaventura *** -

IFA Buenaventura er et stort hotel med mange faciliteter og en god beliggenhed centralt i Playa del Inglés. Fra hotellet er der cirka 500 meter til shoppingcentret Kasbah og cirka 800 meter til den dejlige sandstrand. Om aftenen er der underholdning og musik.

Faciliteter:

Reception, elevator, kiosk, buffetrestaurant, flere barer, 2 flotte poolområder med swimmingpools, solsenge og parasoller (poolhåndklæder kan lejes på hotellet), sportfaciliteter inkl. tennisbaner.

Værelser: Rummelige værelser med balkon el. terrasse, toilet og bad (badekar), hårtørrer, telefon og TV. Værdiboks mod tillæg.

Forplejning: Opholdet inkluderer morgenmad samt aftensmad inklusiv 1 glas vin/øl/sodavand.

Se hotellet her: https://www.lopesan.com/en/hotels/spain/gran-canaria/playa-del-ingles/ifa-buenaventura/
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce