cookie-og-privatlivspolitik
I august går turen til Den Blå Planet og Dragør.
Foto: Bjarke MacCarthy

Klub FT

Skovtur til Den Blå Planet - UDSOLGT

Onsdag 25. august går turen nordpå. Første stop på turen bliver Restaurant Kastrup Strandpark, hvor vi skal have en dejlig brunch, inden vi fortsætter til Den Blå Planet, hvor vi skal på guidet rundvisning klokken 13.
27. februar 2021 kl. 10:00 Af Pia Winther

Rundvisningen, vi skal på, hedder ”Bag Facaden”, og den bringer os ind, hvor publikum ikke har adgang på egen hånd. Rundvisningen varer cirka 75 minutter, derefter er der tid på egen hånd til at udforske Den Blå Planet, inden vi mødes ved bussen og tager kystvejen til Dragør.

Her parkerer vi bussen på havnen og serverer en kop eftermiddagskaffe/te og et stykke kage, inden vi sætter kursen retur mod Lolland-Falster.

På vej hjem gør vi et stop på en rasteplads, hvor vi udleverer en sandwich til hjemturen. Drikkevarer kan købes i bussen og må ikke medbringes.

Læs hele programmet i vedhæftede pdf-fil. Turen er åben for tilmelding. Turen er arrangeret i samarbejde med Skørringe Turistbusser.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

Annonce

ANNONCE