cookie-og-privatlivspolitik

77

Billeder


Foto: Palle Nevad Frandsen

Kultur

Rocken giver ikke op

OPDATERET. NU TO BILLEDSERIER:Publikum svigtede for andet år i træk Maribo Rock, men Danmarks smukkeste havefest vender tilbage i 2015.
20. juni 2014 kl. 23:31 Af Palle Nevad Frandsen (pnf@folketidende.dk)

Annonce

En god slutspurt i billetsalget sørgede for, at Hylddalen i Maribo blev pænt fyldt op, da der fredag aftan var Maribo Rock. Et underskud kan dog næppe undgås, da et fremmøde på formentlig 1.700 ikke er nok til at få økonomien til at hænge sammen.

Årets Maribo Rock var næsten en gentagelse af programmet fra for 10 år siden. Både Zididada og Danser Med Drenge var dengang på plakaten, og begge leverede varen, selv om det især for Jimmy Colding var op ad bakke, eller nærmere ned fra scenen, da kun få publikummer var mødt tidligt op. Zididada-sangeren gik derfor ned til publikum, og forsøgte at få rigtig gang i festen.

Det lykkedes især for Danser Med Drenge, at få liv i Hylddalen, og bandet leverede en perlerække af hits, inden de overlod scenen til Lars Hansen & the Burgermeisters, som lukkede og slukkede med en fest, der har fået bøgetræerne til at danse til den lyse morgen.

Læs mere om koncerten i Folketidende på mandag.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

Annonce