cookie-og-privatlivspolitik
De to garvede elektrikere Anders Claus Jensen (tv.) og Simon Stryg Fry vil i den kommende tid servicere de midtsjællandske kunder hos Schnack's Eftf., som Idestrup El netop har overtaget.
De to garvede elektrikere Anders Claus Jensen (tv.) og Simon Stryg Fry vil i den kommende tid servicere de midtsjællandske kunder hos Schnack's Eftf., som Idestrup El netop har overtaget.

Landbrugsnyt

Idestrup El rykker ind på Sjælland

Idestrup El får bedre fodfæste på Sjælland med overtagelsen af Schnack's Eftf. på Giesegaard.
28. marts 2019 kl. 11:10 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Elektrikervirksomheden Idestrup El fra Falster med speciale i landbrugsejendomme har overtaget Schnack´s Eftf., som har til huse på Giesegaard ved Ringsted pr. 1. marts 2019. Idestrup El har overtaget flere elektrikerforretninger de senere år, men det er første gang, virksomheden udvider uden for Falster.

- Vi har haft meget arbejde på Midtsjælland i de seneste år med bl.a. de nye svinestalde på Bregentved Gods, renovering af svinestalde på Svenstrup Gods og hønsehuse på Vallø Stift. Når vi efterfølgende har skullet lave service, har det været en lille bremseklods, at vi har boet en time væk. Vi har derfor savnet en lokale indgangsvinkel til kunderne, fortæller Lars Berthelsen, som ejer Idestrup El.

Han slog derfor til, da muligheden for at overtage Schnack's Eftf. kom, da Keld Becher Larsen gerne ville sælge virksomheden, der har 80-års jubilæum i år.

- Jeg har efter 17 år som ejer valgt at gå nye veje. Jeg har efter meget lange og svære overvejelser valgt igen at blive lønmodtager. Det var mig i den forbindelse en meget stor glæde, da Lars Berthelsen for kort siden kontaktede mig med ønsket om at drive min virksomhed videre, siger Keld Becher Larsen, som de sidste par år har drevet virksomheden på egen hånd.


Faglig backup

Idestrup El fortsætter Schnack's Eftf.'s aktiviteter fra den gamle smedje på Giesegaard, og kunderne vil i det daglige blive betjent af de to erfarne elektrikere Simon Stryg Fry og Anders Claus Jensen samt en lærling.

Keld Becher Larsen vil hjælpe til med, at stafetten gives videre på bedste vis, og kunderne vil stadig møde den samme gule varevogn fra Schnack's Eftf., som de plejer.

Derudover får kunderne nu glæde af ekspertisen hos Idestrup El's 23 medarbejdere.

- Det betyder, at der kommer en backup på de faglige kompetencer. Alle medarbejdere kan jo ikke være eksperter på det hele, så hvis der er nogle større opgaver, der kræver særlige kompetencer, så har vi den nødvendige ballast til at løse det, forklarer Lars Berthelsen.

Idestrup El har restaureret lokalerne på Giesegaard, så der bl.a. er kommet en ny, lækker spisestue til medarbejderne, og som virksomheden andre medarbejdere også kan gøre brug af, når de kører i området.


Vil gerne ansætte flere

Ifølge Lars Berthelsen er det gået rigtig godt med at få bygget en ny kundekreds op i det midtsjællandske område.

- Vi har en stor berøringsflade i området, så det vil vi selvfølgelig gerne udbygge. Det er min opfattelse, at vi er blevet taget rigtig pænt imod. Vi har fået positive tilkendegivelser, og kunderne værdsætter vores backup. Inden for et års tid skulle vi gerne have 3-4 faste ansatte på Giesegaard.

Til at begynde med kører de ansatte hos Idestrup El fra Falster til Giesegaard, men på sigt skal der ansættes lokale.

- I første omgang var det vigtigt for os, at de ansatte er nogen, vi kender. Det er to garvede gutter med et meget stort kendskab til landbrugs- såvel som boliginstallationer. Men på sigt vil vi gerne ansætte lokalt og på den måde bygge på hen ad vejen, fortæller Lars Berthelsen.

Idestrup EL er i øvrigt for nylig blevet servicepartner i Østdanmark for Skovs staldventilation, og den opgave bliver lidt letter at løse nu.

- Det er lidt bøvlet at servicere Skovs ventilationsanlæg på landbrugsejendomme i hele Østdanmark fra Falster, så den del er også blevet lettere nu, slutter Lars Berthelsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce