Annonce
Landbrug

Idestrup El rykker ind på Sjælland

De to garvede elektrikere Anders Claus Jensen (tv.) og Simon Stryg Fry vil i den kommende tid servicere de midtsjællandske kunder hos Schnack's Eftf., som Idestrup El netop har overtaget.

Idestrup El får bedre fodfæste på Sjælland med overtagelsen af Schnack's Eftf. på Giesegaard.

Elektrikervirksomheden Idestrup El fra Falster med speciale i landbrugsejendomme har overtaget Schnack´s Eftf., som har til huse på Giesegaard ved Ringsted pr. 1. marts 2019. Idestrup El har overtaget flere elektrikerforretninger de senere år, men det er første gang, virksomheden udvider uden for Falster.

- Vi har haft meget arbejde på Midtsjælland i de seneste år med bl.a. de nye svinestalde på Bregentved Gods, renovering af svinestalde på Svenstrup Gods og hønsehuse på Vallø Stift. Når vi efterfølgende har skullet lave service, har det været en lille bremseklods, at vi har boet en time væk. Vi har derfor savnet en lokale indgangsvinkel til kunderne, fortæller Lars Berthelsen, som ejer Idestrup El.

Han slog derfor til, da muligheden for at overtage Schnack's Eftf. kom, da Keld Becher Larsen gerne ville sælge virksomheden, der har 80-års jubilæum i år.

- Jeg har efter 17 år som ejer valgt at gå nye veje. Jeg har efter meget lange og svære overvejelser valgt igen at blive lønmodtager. Det var mig i den forbindelse en meget stor glæde, da Lars Berthelsen for kort siden kontaktede mig med ønsket om at drive min virksomhed videre, siger Keld Becher Larsen, som de sidste par år har drevet virksomheden på egen hånd.

Faglig backup

Idestrup El fortsætter Schnack's Eftf.'s aktiviteter fra den gamle smedje på Giesegaard, og kunderne vil i det daglige blive betjent af de to erfarne elektrikere Simon Stryg Fry og Anders Claus Jensen samt en lærling.

Keld Becher Larsen vil hjælpe til med, at stafetten gives videre på bedste vis, og kunderne vil stadig møde den samme gule varevogn fra Schnack's Eftf., som de plejer.

Derudover får kunderne nu glæde af ekspertisen hos Idestrup El's 23 medarbejdere.

- Det betyder, at der kommer en backup på de faglige kompetencer. Alle medarbejdere kan jo ikke være eksperter på det hele, så hvis der er nogle større opgaver, der kræver særlige kompetencer, så har vi den nødvendige ballast til at løse det, forklarer Lars Berthelsen.

Idestrup El har restaureret lokalerne på Giesegaard, så der bl.a. er kommet en ny, lækker spisestue til medarbejderne, og som virksomheden andre medarbejdere også kan gøre brug af, når de kører i området.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vil gerne ansætte flere

Ifølge Lars Berthelsen er det gået rigtig godt med at få bygget en ny kundekreds op i det midtsjællandske område.

- Vi har en stor berøringsflade i området, så det vil vi selvfølgelig gerne udbygge. Det er min opfattelse, at vi er blevet taget rigtig pænt imod. Vi har fået positive tilkendegivelser, og kunderne værdsætter vores backup. Inden for et års tid skulle vi gerne have 3-4 faste ansatte på Giesegaard.

Til at begynde med kører de ansatte hos Idestrup El fra Falster til Giesegaard, men på sigt skal der ansættes lokale.

- I første omgang var det vigtigt for os, at de ansatte er nogen, vi kender. Det er to garvede gutter med et meget stort kendskab til landbrugs- såvel som boliginstallationer. Men på sigt vil vi gerne ansætte lokalt og på den måde bygge på hen ad vejen, fortæller Lars Berthelsen.

Idestrup EL er i øvrigt for nylig blevet servicepartner i Østdanmark for Skovs staldventilation, og den opgave bliver lidt letter at løse nu.

- Det er lidt bøvlet at servicere Skovs ventilationsanlæg på landbrugsejendomme i hele Østdanmark fra Falster, så den del er også blevet lettere nu, slutter Lars Berthelsen.

  • De to garvede elektrikere Anders Claus Jensen (tv.) og Simon Stryg Fry vil i den kommende tid servicere de midtsjællandske kunder hos Schnack's Eftf., som Idestrup El netop har overtaget.
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Lolland

Øget med millioner: Christen bag stor fremgang

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Annonce
Annonce
112

Tre anholdt: Narkohunden Alfa opsnusede et halvt kilo kokain

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Guldborgsund

Ekstremt vejr koster kommune mindst 24 millioner kroner

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Lolland

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof