cookie-og-privatlivspolitik
Når Kong Vinter maler hvidt uden døre, er det godt med varme pølser og maskinsnak inde. Omkring 600 besøgte Scantruck til åbent hus-arrangementet på Kærup Parkvej i Ringsted.

Landbrugsnyt

Maskinerne blev tjekket ud

Åbent hus hos fem maskinfirmaer på samme vej tiltrak mange besøgende, der ville se på de store landbrugs- og entreprenørmaskiner.
05. marts 2018 kl. 08:49

Annonce

Det fælles åbent hus-arrangement for fem maskinfirmaer på Kærup Parkvej i Ringsted i weekenden ligner noget, der meget hurtigt kan manifestere sig som en tradition. Hvidt drys fra oven begge dage holdt ikke gæsterne væk.

- Jeg var skeptisk fra morgenstunden på førstedagen, men min skepsis blev gjort til skamme. Vintervejret på den første forårsdag ifølge kalenderen var tilsyneladende en god anledning for mange både entreprenører og landmænd til at gå indendørs hos de fem maskinfirmaer og se på maskiner, siger Jørn Rauff Larsen, salgschef for Scantruck Øst.

Han vurderer, at omkring 600 professionelle maskinbrugere lagde vejen forbi Scantruck på Kærup Parkvej. Flere benyttede tilmed lejligheden til at købe ny maskine. Der blev skrevet slutsedler på begge Scantrucks store maskinmærker, Manitou og Komatsu.

- Der er slet ingen tvivl om, at konceptet fungerede bedre end godt. Alle fem firmaer var flinke til at sende gæsterne videre til hinanden. Og generelt gav de besøgende udtryk for, at de var rigtig glade for muligheden for at besøge mange firmaer og se mange maskiner inden for blot 650 meter på samme vej. Scantruck er helt klart med også næste år, og jeg er sikker på, at vi bliver enige om en gentagelse, når de fem firmaer evaluerer arrangementet, siger Jørn Rauff Larsen.

Foruden Scantruck, bestod åbent hus-femkløveret på Kærup Parkvej af Nicolaisen & Larsen med JCB, Hydrema, Helms TMT-Centret og Mertz.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce