cookie-og-privatlivspolitik
Frits Thorainsson tager over som direktør i Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk efter Keld Grinder-Hansen.
Frits Thorainsson tager over som direktør i Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk efter Keld Grinder-Hansen.

Landbrugsnyt

Ny direktør i Andelslandsbyen Nyvang

52-årige Frits Thorainsson skal fremover stå i spidsen for det daglige arbejde i Andelslandsbyen Nyvang.
06. februar 2019 kl. 08:46 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Det bliver fremover Frits Thorainsson, der skal stå i spidsen for arbejdet i Andelslandsbyen Nyvang med at udbrede viden om andelstanken fra andelssamfundets tid i 1940'erne til nutidens deleøkonomi.

52-årige Frits Thorainsson, der bor på Fyn, har en lang erfaring som leder bag sig. I de seneste år har han været direktør på Valdemar Slot på Tåsinge. I de år er der sket en stor udvikling med mange forskellige nye tiltag på Tåsinge. Det var bl.a. evnen til at udvikle nye muligheder, der gjorde, at et enigt ansættelsesudvalg pegede på Frits Thorainsson.

- Ansættelsesudvalget er enige om, at Frits med sin baggrund og kvalifikationer vil være den helt rigtige til at overtage jobbet som direktør for Andelslandsbyen, der bl.a. betyder et tæt samarbejde med de 18 ansatte og 450 frivillige. Den opgave er vi sikre på, at Frits kan løfte. Samtidig føler vi os overbeviste om, at Frits vil være manden, der vil stå for en god udvikling og spændende nye tiltag i Andelslandsbyen og sikre et godt samarbejde med kommune og andre kulturinstitutioner i Holbæk og omegn, siger Carsten Andersen, der er formand for Andelslandsbyen Nyvang.

Han påpeger, at der var et usædvanligt stærkt ansøgerfelt til stillingen som direktør, som blev ledig, da Keld Grinder-Hansen blev ramt af alvorlig sygdom, der gjorde, at han ikke kunne fortsætte sit arbejde.

Den nye direktør tiltræder stillingen den 15. februar, og han ser frem til at fortsætte udviklingen af Andelslandsbyen Nyvang.

- Jeg har fredag hilst på medarbejderne i Andelslandsbyen, og det har kun gjort mig endnu mere sikker på, at jeg har fundet mit ønskejob. Der ligger store udviklingsmuligheder i hele det store skønne område, og det glæder jeg mig til at udvikle sammen med frivillige, bestyrelsen og de ansatte, siger Frits Thorainsson.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her