cookie-og-privatlivspolitik
Du kan komme til planteavlsmøde hos Østdansk Landboforening i Rønnede 3. december.
Du kan komme til planteavlsmøde hos Østdansk Landboforening i Rønnede 3. december.
Foto: Niels Okking

Landbrugsnyt

Østdansk inviterer til planteavlsmøde

Østdansk Landboforening holder planteavlsmøde 3. december - både formiddag og eftermiddag.
22. november 2018 kl. 14:35 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Med et pakket program inviterer Østdansk Landboforening til planteavlsmøde den 3. december på Center Allé 6 i Rønnede.

For første gang får landboforeningen besøg af Mølbro Production A/S, der er blandt verdens førende producenter af sliddele til landbrugsmaskiner. Fabrikschef Carsten Jensen ser frem til at sparre med landmændene og fortælle om virksomhedens produkter.

- Bedrifterne bliver større, det samme gør maskinerne. Delene skal være længere tid i jorden og derfor holde længere. Her har vi flere løsninger til landmanden, som vi gerne vil præsentere. Vi vil samtidig endnu mere ind på det danske marked, og her er en faglig dialog med fagfolk en rigtig god begyndelse, siger Carsten Jensen.

Danish Agro er også på programmet og vil analysere den seneste udvikling på korn- og råvaremarkedet, mens økologichef Hans Bach-Lauritsen vil fortælle om omlægningstjek. På dagen kommer landmændene også til at møde Østdansk Landboforenings nye planteavlschef, John Voss, der fortæller om forsøgsresultaterne.

Arrangementet begynder klokken 10.00 og slutter klokken 13.00. Men kan man ikke nå formiddagsmødet, bliver programmet gentaget fra klokken 17.00 - 20.00.

Arrangementet er gratis. Danish Agro er vært ved frokosten. Man kan se det fulde program på www.ostdansk.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce