cookie-og-privatlivspolitik
Dyrlægerne Kim Rasmussen (til venstre) og Kurt Larsen (til højre) står overfor omvæltninger i tilværelsen, men for kunderne forbliver det meste, som det plejer, idet næsten hele personalegruppen af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og klinikassistenter fortsætter under de nye ejere. Der vil blive indbudt til receptioner i det nye år.

3

Billeder

Dyrlægerne Kim Rasmussen (til venstre) og Kurt Larsen (til højre) står overfor omvæltninger i tilværelsen, men for kunderne forbliver det meste, som det plejer, idet næsten hele personalegruppen af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og klinikassistenter fortsætter under de nye ejere. Der vil blive indbudt til receptioner i det nye år.
Foto: Jan Knudsen

Lokal nyt

Dyrlægeklinikker skifter hænder

Nye ejere overtager lokal dyrlægeklinik.
14. december 2019 kl. 15:07 Af Rikke Folm Berg

Annonce

NAKSKOV - Tiden går ..., siger 61-årige dyrlæge Kim Rasmussen, hvorefter 63-årige dyrlæge Kurt Larsen fortsætter: - ... snart bliver vi mange år.

Kim Rasmussen og Kurt Larsen har arbejdet sammen i så mange år, at de næsten umærkeligt færdiggør hinandens sætninger. Men snart er det slut. For 1. januar overdrager de deres klinikker, Dyrlægehuset Nakskov i Nakskov og Dyrlægegårdens Dyreklinik i Våbensted, til de to ansatte veterinærsygeplejersker, Rikke Errebo Klausen og Sisse From Stage, samt kattepensionsejer og investor Karen Keis Hansen.

Derudover ændres ejerkredsen i ejendomsselskabet Dyrelægegården Våbensted, som går fra at bestå af Kim Rasmussen, Kurt Larsen og Susanne Fønsskov til at bestå af Kurt Larsen, Susanne Fønsskov, Karen Keis Hansen, Rikke Errebo Klausen og Sisse From Stage. Det sidste papirarbejde er netop faldet på plads efter et års arbejde hen imod en overdragelse.

For Kim og Kurt er oplevelsen af de forestående forandringer lidt forskellige, og det gælder også deres planer fremadrettet.

- Jeg synes, det er hårdt, siger Kim Rasmussen og forklarer:

- Det er jo mere ens fysik end ens hoved, der afgør tingene. Men jeg må erkende, at jeg har dårlig ryg og to dårlige knæ, selv om mit hoved ikke er klar til det. Så lidt fanget af omstændighederne træder jeg helt ud af klinikkerne og fortsætter hjemmefra med udekørende besøgspraksis til hunde og katte. Jeg vil lave det, jeg kan med en bil og mine hænder. Derudover fortsætter jeg med Knuthenborg, og så vil jeg gerne undervise, siger Kim Rasmussen.

Kurt Larsen siger ligeledes:

- Vi bliver lidt slidt jo.

Men mange ting spiller ind på hans oplevelse af at træde ud af ejerskabet.

- Min kone har været syg, jeg har fået et barnebarn. Så jeg føler mig klar til retræte. Jeg bliver desuden ved med at arbejde tre dage om ugen for de nye ejere. Jeg har lige fået kontrakt, fortæller Kurt Larsen.

Han glæder sig til at bruge mindre tid på papirarbejde og mere tid med dyrene.

- Når jeg tænker på, hvordan det var, da jeg startede, og hvordan det er nu, hvor jeg kun kigger på dyr i tre-fire timer, fordi resten af tiden går med revisor, papirer, bankmøder og persondataforordninger, så glæder jeg mig, siger Kurt Larsen.

Rikke Errebo Klausen og Sisse From Stage ser frem til at drive klinikkerne videre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce