cookie-og-privatlivspolitik
Der blev også taget hensyn til coronasmitten under koncerterne.

13

Billeder

Der blev også taget hensyn til coronasmitten under koncerterne.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Ensembler på skoleturne

Ensembler fra orkestret Copenhagen Phil gæstede lokale skoler.
28. oktober 2020 kl. 19:40 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

ESKILSTRUP Den stod på et indblik i den klassiske verden, da et ensemble fra orkestret Copenhagen Phil i går gæstede elever på Eskilstrup Skole.

Med start i Eskilstrup og slut på Østerbroskolen i Nykøbing fik eleverne mulighed for at komme tæt på de forskellige instrumentgrupper, da musikerne fortalte om deres instrumenter suppleret med levende musik.

- At møde musikken i hverdagen og opleve alle de stemninger og temperamenter, følelser og perspektiver, den indeholder, er med til skabe et anderledes rum for læring, dannelse og fællesskab og understøtter samtidig kommun- ens fokus på et rigt kulturliv, hvor talent og potentialer kan udfolde sig, fortæller Martin Lohse (G), formand for Guldborgsund Kommunes kultur, fritid og bosætningsudvalg.

- Copenhagen Phil udmærker sig ved en fantastisk energi og spilleglæde, og orkestret har været dygtig til ved hvert besøg i kommunen at engagere vores børn og unge.

- Vi nyder godt af musikernes virtuositet og er sikre på, at også besøget i år vil sætte et markant aftryk i vores erindring, siger han, der ser frem til den kommende koncert i Klosterkirken i Nykøbing 20. november klokken 17.00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce