cookie-og-privatlivspolitik
PYNTEDE INDGANGSPORTAL TIL FRUGTFESTIVAL - I forbindelse med Sydhavsøernes Frugtfestival skulle der, ligesom sidste år, pyntes indgangsportaler som står i starten af Søndergade og i starten af Torvegade. Det var som sidste år B. Frems U9 og U10 drenge og deres forældre der stod for pyntningen og som det kan ses på billedet massiv opbakning.
I forbindelse med frugtfestivalen skulle der, ligesom de sidste to år, pyntes indgangsportaler som står i starten af Søndergade og i starten af Torvegade. Det var som sidste år B. Frems U9 og U10 drenge og deres forældre der stod for pyntningen torsdag.
Foto: Kim Hansen

Lokal nyt

Frugtfestival serveret på nye måder

Der er skruet helt op for aktiviteter, foredrag og workshops, når årets Sydhavsøernes Frugtfestival løber af stablen i den kommende weekend.
13. september 2019 kl. 09:21 Af Kim Hansen og Margit Olsen

Annonce

Uanset om du har lyst til at begynde din egen ciderproduktion i garagen. Eller lære at bage med æblesurdej med bagere fra Meyers Bageri. Eller forstå vinkyperkunsten og blande en personlig kirsebærvin fra Frederiksdal. Eller sylte frugten fra Sydhavsøerne til helt nye højder sammen med Syltedronningen, ja så byder årets frugtfestival på masser af muligheder.

- Vi vil gerne give de besøgende et dybt kendskab til frugten fra Sydhavsøerne - og ikke mindst give dem lyst til at bruge det i praksis, siger Claus Meyer, der er formand for festivalen, der sidste år fik 20.000 gæster.

Desuden vil der være masser af børne-workshops, blandt andet et gastronomisk sanselaboratorie, smoothieværksted og marcipandekorationer med Mette Blomsterberg. Alle workshops og foredrag er først til mølle, og det er tilmelding på dagen i informationsboden i børneområdet på torvet i Sakskøbing.

Foruden de mange boder og scener i bymidten holder Sakskøbing forretninger også åbnet under festivalen

Du finder programmet her KLIKKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce