cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen/arkiv

Lokal nyt

Regionen søger folk: - Hjælp vores sygehuse

Region Sjælland efterlyser borgere, som vil hjælpe med praktiske, lettere administrative eller sundhedsfaglige opgaver på sygehusene.




01. december 2021 kl. 14:06 Af Jakob Poulsen

Situationen på sygehusene i Region Sjælland er nu så presset, at regionen i et opslag på Facebook søger folk, der vil hjælpe med både praktiske og lettere administrative opgaver på sygehusene- herunder Nykøbing F. Sygehus.

Man søger også hjælp til mere sundhedsfaglige opgaver, hvilket forudsætter, at ansøgerne til disse stillinger har en sundhedsfaglig baggrund.

Regionen fortæller, at man - som det også tidligere har været fremme i medierne - på grund af en stor stigning i antallet af covid-19-patienter og et generelt stort pres på sygehusene er gået i beredskab, og det er i den forbindelse, at man nu søger hjælp hos borgerne.

Regionen har på sin hjemmeside oprettet to opslag - et vedrørende hjælp til de praktiske og lettere administrative opgaver og et vedrørende de lidt mere sundhedsfaglige opgaver, og til sidstnævnte søger man eksempelvis pensionister, studerende og tidligere ansatte med en sundhedsfaglig baggrund.

Såfremt der er et match mellem ansøgerens kompetencer og det, sygehuset har behov for, vil man blive ansat midlertidigt i Region Sjælland og aflønnet efter relevant overenskomst eller individuel kontrakt, fremgår det af jobopslagene. Der vil i nogle tilfælde blive indhentet straffeattest og børneattest, afhængigt af hvilken afdeling, man skal arbejde på.

Annonce

Du kan læse mere om jobopslagene på regionens hjemmeside.
KLIK HER for opslaget om praktisk og administrativ hjælp.
KLIK HER for opslaget om sundhedsfaglig hjælp.

Da coronakrisen for alvor brød ud i marts sidste år, oprettede regionerne også jobbanker, hvor folk udenfor sundhedsvæsnet kunne søge midlertidige stillinger for at afhjælpe presset på sygehusene.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE