cookie-og-privatlivspolitik

Lokal nyt

Slut med at få post videresendt

Blandt andet sommerhusejere kan ikke længere for videresendt posten.
16. april 2018 kl. 13:20 Af Margit Olsen

Annonce

Nu kan man ikke længere få videresendt sin post til eksempelvis sommerhuset. Fremover bruger PostNord kun oplysninger om adresser og adresseændringer fra CPR-registeret.

Chef for brevprodukter Jørgen Loft Holm fortæller, at man ikke forventer, at ændringen kommer til at berøre mange borgere.

- Vi har de seneste år oplevet en stor nedgang i anmodninger om midlertidige adresseændringer. Faktisk er det under fem procent af sommerhusejerne, som har brugt muligheden, siger han.

Hos grundejerforeningerne lokalt er man dog ikke enige med PostNord i, at muligheden vil blive savnet.

- Det er en stor forringelsen for de mange af vores 3.000 medlemmer, som vælger at flytte i sommerhus hele sommeren, siger formanden for Marielyst grundejerforening, Ebbe Edvardsen og fortsætter:

- Mange af vores sommerhusejere er pensionister fra Storkøbenhavn, som vælger at flytte i sommerhus tre til fire måneder om år. For dem er det en forringelse, at de ikke kan få videresendt post. Jeg står netop i maj og skal sende breve ud til alle medlemmerne i forbindelse med vores generalforsamling - det vil så sige, at de som allerede er flyttet i sommerhus, må hjem for at tømme postkassen.

Også i Kramnitze er man vrede.
- Det er helt uacceptabelt. Det berører jo mange sommerhusbeboere, siger Vivi Henningsen, som er formand for Kramnitze Grundejerforening og formand for sammenslutning af 14 grundejerforeninger i den tidligere Rudbjerg Kommune.

Hos PostNord påpeger Jørgen Loft Holm, at hvis man for eksempel bestiller en vare til udbringning med PostNord kan man blot oplyse den adresse, man opholder sig på, så bliver pakken leveret der. Og hvis man får et dagblad leveret med posten, kan man via dagbladet få flyttet sin adresse midlertidig.

Der er dog mulighed for at få tilsendt post ved midlertidig adresse, hvis man for eksempel er indsat i et fængsel, langtidsindlagt på hospital eller genhuset.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce