cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Lars Henriksen.

Lokal nyt

Thea Forever på 320 flasker
09. juli 2012 kl. 08:38 Af Manfred (maf@folketidende.dk)

Annonce

I en lille provins i Kina vokser en ganske særlig urt, der efter sigende skulle medvirke til, at egnens ældre mennesker bliver meget gamle. Denne urt bliver brugt i en af specialforretningen Theas - nabo til Marius mest solgte the’er “Det evige liv”.

- Det evige liv er en grøn the, der bl.a. er rig på antioksidanter. Denne type the er godt for rigtig mange ting - nogle læger er faktisk begyndt at anbefale at drikke sådan en type the. The’en Det evige liv er absolut en af vores bestsellere, og nu er den jo så også kommet i Theas egen øl, fortæller Jette Silding fra Thea, Frisegade, Nykøbing F.

I torsdags kiggede brygger John Smith, indehaver af Staarup Bryggeri, forbi med 320 flasker af den helt særlig øl. I et par timer kunne forbipasserende smage de unikke dråber.

- Øllen er bl.a. brygget på den populære the “Det evige liv”, og det har givet en let og sommeragtig smag. Øllen egner sig godt som velkomstdrink eller som en rigtig kold øl på terassen en varm sommerdag, foreslår brygger John Smith.

Så skynd dig at kig forbi butikken og få fat i nogle eksemplarer - det er jo ikke så tit, at øldrikning kan give evigt liv...

 
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

AF: BENT HANSEN

Flere danske film vises i… 05. februar 2019 kl. 11.47

Annonce