cookie-og-privatlivspolitik
DSB's informationschef Tony Bispeskov kommer onsdag aften til Nykøbing for at møde de lokale pendlere.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

To måneders gratis transport

Pendlere, som i otte måneder må døje med længere rejsetid på Sydbanen, tilbydes to måneders gratis rejse.
15. januar 2020 kl. 10:19 Af Margit Olsen

Annonce

DSB holder i disse dage møder med pendlere på Sydbanen, som fra slutningen af marts og otte måneder frem får en væsentlig længere rejsetid, når strækningen mellem Næstved og Ringsted lukkes for at blive opgraderet i forbindelse med forberedelsen til Femernforbindelsen.

Lukningen betyder, at pendlere fra Sydhavsøerne kan køre med tog til Køge, men derefter må tage S-tog for at komme helt til København. En tur som kommer til at tage omkring tre timer – hver vej.

På et møde med sjællandske pendlere i Glumsø tirsdag aften, oplyste DSB, at de hårdt prøvede pendlere, vil få en kompensation på to måneders fri rejse i forbindelse med sporarbejdet.

- Det er første gang vi yder to måneders kompensation til vores faste pendlere. Og det er første gang vi melder det ud, fortalte DSB's informationschef Tony Bispeskov på mødet tirsdag i Glumsø, skriver SN.dk, som dog ikke omtaler nærmere betingelser for kompensationen.

Et lignende møde vil blive afholdt onsdag aften på Guldborgsund Rådhus i Nykøbing.

I 2021 er der ikke planlagt lange perioder med strækningslukninger på Sydbanen nord for Storstrømsbroen. Men der er planlagt en lukning af strækningen mellem Nykøbing og Orehoved i to – tre måneder. Ligesom der lukkes for togdrift i en periode på strækningen Øster Toreby – Nykøbing, som går ud over rejsende med Lollandsbanen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce