- De har virkelig savnet en pølsevogn, og jeg hører 20 gange hver dag om Krølle, der havde den gamle pølsevogn, fortæller ny pølsevognsbestyrer.
RØDBY - Jeg kan sgu ikke klage over modtagelsen, fortæller Mille Maj Egbo, der lige inden påske rullede pølsevognen ind på den lille lejede plads ved Netto i Rødby og slog døren op for Rødby pølser og sandwich.
- De stod i kø herude foran, den dag jeg åbnede, klokken 11, fortæller hun.
På trods af den gode modtagelse lå det ikke lige i kortene, at Rødby skulle have en pølsevogn.
- Det startede faktisk med, at vi skulle have en thai-truck og køre rundt oppe i Næstved. Men det var bare for meget op ad bakke. Hende thailænderen, der skulle køre os ind i franchisen, gad ikke oplære mig, fordi jeg var dansker. Så efter en tre-fire måneder opgav vi den kamp, fortæller Mille Maj Egbo og fortsætter:
- Inde på en foodtruck-gruppe på Facebook så jeg så, at der var en, der søgte nogen til en madvogn, der skulle stå her. Og så spurgte jeg Jimmy (Porse, medejer) om vi ikke bare skulle køre op og hente en pølsevogn hos Keld. Så gik der en uge, og så havde vi en pølsevogn.
Det er især den ovnstegte flæskestegssandwich og frikadellerne, der er det helt store tilløbsstykke i pølsevognen.
- Vi solgte 25 kilo flæskesteg de to første dage, fortæller Mille Maj Egbo.
Den klassiske pølsevogn har også været efterspurgt i Rødby og på den lille plads ved Netto.
- De har virkelig savnet en pølsevogn, og jeg hører 20 gange hver dag om Krølle, der havde den gamle pølsevogn, og som også var her i det skur, vi nu har revet ned, fortæller Mille Maj Egbo.