cookie-og-privatlivspolitik
I sommer blev der afviklet danske mesterskaber i frit fald, og senere på sommeren fulgte endnu et dansk mesterskab, denne gang i formationsspring, men den lokale faldskærmsklub må klare sig uden støtte fra kommunale puljer.
I sommer blev der afviklet danske mesterskaber i frit fald, og senere på sommeren fulgte endnu et dansk mesterskab, denne gang i formationsspring, men den lokale faldskærmsklub må klare sig uden støtte fra kommunale puljer.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Faldskærmsklub fik nej til kommunalt DM-tilskud

For sent ude - Udvalg vil have foreninger til at tænke på at søge kommunale puljer i god tid og ikke vente til sidste øjeblik.
21. september 2021 kl. 20:30 Af Palle Nevad Frandsen

HOLEBY En ansøgning om 25.000 kroner i kommunalt tilskud til to forskellige danske mesterskaber i faldskærmsudspring er blevet mødt med et nej.

Forvaltningen havde ellers lagt op til at støtte Faldskærmsklubben.dk, der holder til på Lolland-Falster Airport, med det ansøgte beløb fra den kommunale eventpulje. Det skyldes, at sådanne mesterskaber forventes at tiltrække folk, der ellers normalt ikke ville overvære faldskærmsudspring.

Når politikerne alligevel vendte tommelfingeren ned, skyldes det, at ansøgningen blev sendt for sent.

- Det her gælder som et generelt opråb til alle foreninger. Se nu at søg i tide, især når det gælder sådanne mesterskaber, hvor datoen er lagt fast, siger udvalgsformand Tine Vinther Clausen (V).

Ansøgningen om støtte til faldskærms-mesterskaberne ramte ned lige midt i sommerferien, og så kunne udvalget ikke nå at agere på henvendelsen.

Annonce

- Nogle gange kan vi godt lave en feberredning, hvor vi sender noget rundt til en hurtig behandling, men det er altså noget rod. Det er så nemt at tilgå ansøgningsskemaerne, og vi behandler dem endda løbende, men det nytter ikke at sende, når der hverken er udvalgsmøder eller sekretariatsbetjening.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE