cookie-og-privatlivspolitik
Mandag var der en livlig trafik af småbåde ud til den store norske slæbebåd "Magne Viking", der er hyret ind til filmoptagelserne.
Mandag var der en livlig trafik af småbåde ud til den store norske slæbebåd "Magne Viking", der er hyret ind til filmoptagelserne.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Filmfolk står til søs

Aktiviteterne i "Filmbyen Rødbyhavn" er intense i disse dage. Vagter beskytter filmprojektet, som også omfatter aktiviteter ude på vandet.
10. september 2019 kl. 19:50 Af John Karlsen

Annonce

RØDBYHAVN Efter i nogle uger at have gjort store forberedelser er aktiviteterne i "Filmbyen Rødbyhavn" intensiveret over de seneste dage.

Blandt andet har den store norske slæbebåd "Magne Viking" nogle dage ligget for anker udenfor Rødbyhavn, mens en sværm af mindre fartøjer har bragt folk, forsyninger og udstyr frem og tilbage. I havnen sker udskibningen fra en midlertidig platform, der er etableret i vandet ved havnens nordkaj.


Op mod 250 filmfolk

På den gamle cirkusplads på havnen er der godt fyldt op i det område, Copenhagen Production Service har indtaget og indhegnet. Her er der både biler og både og en række telte, hvoraf det største gør det ud for kantine for de mange mennesker.

For at passe godt på hemmelighederne omkring den internationale filmproduktion er der hyret vagter, hvis munde er lukket med syv segl: De passer godt på de skønsmæssigt omkring 250 filmfolk.

Ved Rødsand er andre, mindre skibe i gang med aktiviteter i forbindelse med filmoptagelserne.

Også i Bandholm er der set aktiviteter, der sættes i forbindelse med de lollandske filmoptagelser.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

Annonce