cookie-og-privatlivspolitik
Når mørket er faldet på, og sidste forestilling er slut om torsdagen, er der alt for langt hjem til Fejø for lille Storm. Derfor får han lov til at holde fri fra skole om fredagen.

3

Billeder

Når mørket er faldet på, og sidste forestilling er slut om torsdagen, er der alt for langt hjem til Fejø for lille Storm. Derfor får han lov til at holde fri fra skole om fredagen.
Foto: Ingrid Riis

Lolland

Har taget publikum med Storm

NørregadeTeatret fandt et naturtalent på Fejø til rollen som Lille Per
10. december 2019 kl. 20:40 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

MARIBO Så snart niårige Storm Hansen trådte op på scenen til audition på musicalen "Far til Fire", var Frank Rubæk sikker. Han havde set den helt perfekte Lille Per.

- Han er et naturtalent, slår teaterdirektøren fast.

At det er en knægt, som kan noget specielt, var han advaret om på forhånd, for det seneste år har han gået på teaterskole, og her var leder Katja Harwitz ikke i tvivl. Storm er som en fisk i vandet, når det handler om skuespil.

Selv er drengen fra Fejø gået uimponeret til opgaven, og han har med stolthed kastet sig over den måske kendte rolle i "Far til Fire"-universet. Og selv om nogle børn måske bliver lidt skræmt ved at se en masse replikker i rollehæftet, så rørte det ikke Storm.

- Det var ikke så slemt, kun lige i begyndelsen, men så blev det nemmere, forklarer den nye barnestjerne på egnsteatret.

Mens han nyder sine replikker og har lært præcis, hvornår han skal gå på scenen, så er det noget andet med musicalens sange.

- Jeg er faktisk blevet lidt træt af dem. Men det er mest, fordi min mor tvinger mig til at synge dem hele tiden, lyder det kækt fra Storm.

Men det er hård kost for en niårig at være teaterstjerne, især de dage, hvor teatret har dobbeltforestillinger. Når Storm kommer hjem, går der lige et kvarters tid, inden han falder til ro, men så er der også udsolgt i den lille krop.

- Så er jeg træt og sover som en sten.

På teatret er Frank Rubæk imponeret af den modenhed, som den unge skuespiller viser. For Storm går ikke bare på scenen og leverer nøjagtig det, som han er blevet bedt om.

- Jeg kan se, at han hver aften lige så stille udbygger sin rolle og selv finder på nye ting. Men han er også meget bevidst om eventuelle fejl. Det kan være, hvis han er kommet for hurtigt med sin replik.

Også den professionelle skuespiller Mikkel Vadsholdt er imponeret over det lille stjernefrø fra Fejø.

- Gennem min karriere har jeg arbejdet med mange små og store gutter og gutinder, både på scenen, film og tv, men sjældent har jeg mødt så stort et indlysende talent.

I modsætning til mange andre børn falder det naturligt for Storm at sige replikker.

- Han kan løfte en replik og fornemme en timing. Ud over at være super sød og dejlig så er han super god, slår Mikkel Vadsholt fast.

På torsdag går det løs igen med den første af fem forestillinger, inden det hele slutter på søndag - og er man hurtig, er der stadigvæk billetter til torsdagens forestilling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce