cookie-og-privatlivspolitik
Et nyt Jem & Fix er på vej i Maribo.

3

Billeder

Et nyt Jem & Fix er på vej i Maribo.
Foto: Anders Knudsen

Lolland

Jem & Fix bygger nyt

Byggemarkedet får større udendørs område på ny matrikel.
16. februar 2020 kl. 09:29 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO Mange trafikanter i Maribo har lagt mærke til det store byggeri, der skyder frem på C.E. Christiansens Vej ved siden af PHatten og Maribo Varmeværks nye bygning.

Det er byggemarkedgiganten Jem & Fix, der planlægger at flytte matrikel, afslører administrerende direktør i Jem & Fix, Claus Petersen.

- Vi flytter butikken i Maribo til foråret. Men datoen for åbning har vi ikke klar endnu, siger han til Folketidende.

Han fortæller, at butikken på Werner Larsens Vej er blevet for gammel. Butikken blev bygget i løbet af vinteren 2007/2008, og i foråret 2008 gjorde Jem & Fix sit indtog i Maribo, da den nye butik åbnede. Men nu er tiden altså løbet fra den.

- Vi flytter, fordi butikken er ved at være slidt. Og der var ikke rigtig mulighed for at udvide på den nuværende placering. Vi går vores butikker rundt om i landet igennem løbende og vurderer, om de skal renoveres, eller om vi skal bygge nyt. I Maribo har vi vurderet, at der skal bygges nyt, siger direktøren.

Samtidig er Jem & Fix-butikken også presset på den udendørs plads, og her bliver der langt bedre forhold på den nye placering på C.E. Christiansens Vej, lover Claus Petersen.

- Det bliver lidt nemmere at være kunde i den nye butik. Vi tænker nye løsninger ind i forhold til indretning, og vi har også fokus på at få et bedre arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Der har vi været lidt udfordret i den gamle butik i forhold til de standarder, vi gerne vil have. Så det bliver en butik med en ny og moderne indretning, og en rarere butik for kunderne, der ovenikøbet bliver nemmere at drifte, siger han.

Han regner med, at byggemarkedet får nogenlunde samme p-plads-areal ved den nye butik. Nye varegrupper skal man dog kigge langt efter. Jem & Fix har samme varesortiment i alle butikker landet over. Men det bliver kanske nemmere at finde, forklarer Claus Petersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

Annonce