Annonce
Lolland

Lev-Vel nomineret til vækstpris

Måske skal bilerne med firkløveret på også køre i Jylland, for Lev-Vel skal vækste, har søstrene lovet. Foto: Jan Knudsen

Bilerne med den grønne firkløver på vej mod Jylland.

NAKSKOV Den står på fuld fart frem for det private hjemmepleje-firma Lev-Vel med Lene Bång Jensen og Anette Bång Due i direktørstolene.

Tirsdag 29. oktober er de to vestlollandske søstre inviteret til Ledreborg Slot. For de er nomineret sammen med 34 andre virksomheder fra Region Sjælland til EY Entreprenuer Of The Year, hvor høj vækst, overskud på driften og antal medarbejdere tæller.

I denne uge har de desuden møde med Næstved Kommune med henblik på opstart af privat hjemmehjælp i kommunen, da en borger ønsker at udnytte sit frie valg til at vælge det.

Anette Bång Due: - Vi skal jo starte et sted, men vi håber da naturligvis, at flere borgere i Næstved Kommune så træffer samme valg.

Og måske skal de små, sølvfarvede biler med det grønne firkløver også ud at køre på de jyske veje:

- Vores nye partner i ejerkredsen siden januar 2018, Toma-Gruppen, har en forventning om, at vi prøver at vækste i Jylland, fortæller Lene Bång Jensen.

Det er kun to og et halvt år siden, at Lev-Vel med hovedsæde i Nakskov gik konkurs efter i 2016 at have tabt udbudsrunder om privat hjemmehjælp i både Lolland og Guldborgsund kommuner.

Men Lev-Vel kunne videreføre sine afdelinger i Faxe og Vordingborg, hvor selskabet Lev-Vel Sjælland Aps. med hovedkvarter i Haslev overlevede.

Det er i hjemmehjælp- og servicevirksomheden Lev-Vel Sjælland, at den store, norskejede servicekoncern, der i forvejen havde opkøbt rengøringsfirmaet RengøringsCompagniet A/S, købte sig ind og nu ejer 55 procent af selskabet.

Tore Monsen fra Toma-Gruppen er formand for Lev-Vels bestyrelse, hvor de to søstre nu udgør bestyrelsesmedlemmer. Den nye partner, direktør og stifter af Toma-Gruppen, Tore Monsen, sagde i 2018 til Folketidende, at:

"Vi har foretaget en grundig vurdering af Lev-Vel Sjælland og ser en lovende virksomhed med en dygtig ledelse, som vil fortsætte driften som hidtil."

Lene Bång Jensen: - Anette og jeg har bundet os til at være 100 procent med, for i Toma-Gruppen kender de ikke til hjemmepleje, men Tore Monsen har ene mand kørt sin rengøringsvirksomhed op, og vi har nogle meget konstruktive bestyrelsesmøder nu, hvor vi får feedback og indspark udefra.

Anette Bång Due: - Ja, det er rart.

Lene Bång Jensen: - Men det bliver altså ikke en sovepude. Der er forventning om, at vi prøver at vækste.

Søstrene er henholdsvis 58 og 60, men har ikke lagt nogen slutdato ind.

Anette Bång Due: - Vi brænder for det og bliver ved så længe, vi synes, at det er sjovt, og at vi kan gøre en forskel for de mennesker, vi besøger.

Lene Bång Jensen: - Ja, vi har stadig energien, men hvis Tore siger, at han ikke kan bruge de gamle nisser mere, så må vi jo revurdere.

Lev-Vel Sjælland har i alt cirka 700 kunder i Lolland, Faxe, Vordingborg og Guldborgsund kommuner og cirka 150 ansatte i de fire afdelinger.

Og selv om virksomheden har forpligtet sig til at vækste, agter Lev-Vel Sjælland efter de dyre lærepenge ikke at gå ind i udbud om hjemmeplejen, men vil helst arbejde med kommuner, der bruger fritvalgsordningen.

Anette Bång Due ved pc'en og Lene Bång Jensen er stolte af, at Lev-Vel er nomineret til Entrepreneur Of The Year. Foto: Jan Knudsen
  • Måske skal bilerne med firkløveret på også køre i Jylland, for Lev-Vel skal vækste, har søstrene lovet. Foto: Jan Knudsen
  • Anette Bång Due ved pc'en og Lene Bång Jensen er stolte af, at Lev-Vel er nomineret til Entrepreneur Of The Year. Foto: Jan Knudsen
Annonce
112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Annonce
Annonce
Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Lolland

Øget med millioner: Christen bag stor fremgang

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Annonce
Annonce
112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo