cookie-og-privatlivspolitik
Juletræet, der blev tændt i lørdags, er nu blevet skåret op og vil blive kørt på genbrugspladsen.

3

Billeder

Juletræet, der blev tændt i lørdags, er nu blevet skåret op og vil blive kørt på genbrugspladsen.
Foto: Claus Hansen

Lolland

Nytændt juletræ væltet af blæsten

Juletræet i Holeby nåede ikke at stå mange dage, før det væltede. Der er ingen planer om en erstatning, fortæller formand for borgerforening.
01. december 2021 kl. 18:10 Af Peter Levinsen Hansen

HOLEBY I lørdags blev det tændt med juleoptog og stor ståhej, men Holebys juletræ fik dog ikke lov at stå længe. Kraftig blæst har nemlig væltet byens juletræ.

- Det lå ned her i morges (tirsdag morgen, red.) og havde taget brønden med op og det hele, fortæller Mogens Christiansen, der er formand for Borgerforeningen for Holeby og Omegn af 2009, der står for at få sat juletræ op i Holeby.

Resterne af træet ligger nu, hvor det væltede.

- Vi har skåret det op, og så bliver det kørt på containerpladsen på fredag. Folk kan gå hen og tage noget gran, eller hvad de nu vil. Det er de velkomne til. Men der kommer ikke noget nyt op. Det kan vi ikke, fortæller Mogens Christiansen.

Dette skyldes blandt andet, at foruden brønden, hvor træet skal stå, er også lyskæderne, der hang om byens juletræ, blevet ødelagt, da træet væltede.

Annonce

- I stedet må man gå ind på vores hjemmeside, hvis man vil se træet, der står op med lys, fortæller Mogens Christiansen, der ærgrer sig over det spildte arbejde.

- Det var meget ærgerligt. Vi har kæmpet meget med det, og så ender det med ikke at skulle stå længere. Men de kræfter, der har væltet træet, kan vi jo ikke rigtig gøre noget ved. Så man må nyde resten af det lys, der er i byen, fortsætter han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE