cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Porse oplever, at ejendommene i vinduet sælger bedre og til lidt bedre priser.
Thomas Porse oplever, at ejendommene i vinduet sælger bedre og til lidt bedre priser.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Bedre boligmarked på Sydlolland

Lolland er et af de områder, som blev hårdest ramt af krisen og boligmarkedet har haft store udfordringer med at komme op i gear igen. Men det går fremad nu - også på Sydlolland, fortæller mægler Thomas Porse.
14. december 2018 kl. 06:11 Af Daniel Brøns

Annonce

Boligpriserne på Lolland er steget med cirka otte procent det seneste år, men der er store geografiske forskelle i forhold til land og by - og de enkelte områder på Lolland.

Thomas Porse, der er en af de største mæglere på Sydlolland, oplever fremgangen: 

- På Sydlolland er priserne først begyndt at stabilisere sig de seneste par år. Det er nu lykkedes os at få solgt de billigste huse i markedet, så der er skabt et grundlag for prisstigninger, lyder det fra mægleren, der er overbevist om, at udviklingen blandt andet skyldes udflytning fra de store byer.

- Vi har mange købere der har fået øje på vores skønne landsdel, med de dejlige sandstrande og smukke naturområder på Sydlolland. Samtidig er der også mange, der sætter pris på gode lokalsamfund, som Lolland kan byde på, tilføjer han.


Stadig billigt

Selvom priserne er steget og markedet absolut er inde i en positiv udvikling, er det stadig billigt at købe hus på Sydlolland. Thomas Porse sælger typisk etplansvillaer i byen for 5-800.000 kroner-

- Til den pris får man et rigtig godt hus, siger mægleren, der oplyser, at en tilsvarende villa i Maribo typisk ligger 2-300.000 kroner højere i pris.

Han tilføjer:

- Men det er stadig utroligt billigt at bo på Lolland, og med den stigende efterspørgsel, er der potentiale for at priserne fortsat stiger i de kommende år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce