cookie-og-privatlivspolitik
Dorthe Blumensaadt er købt rigeligt ind med juleting - her en af de populære havenisser i maxistørrelse.
Dorthe Blumensaadt er købt rigeligt ind med juleting - her en af de populære havenisser i maxistørrelse.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Gløgg og juleudstilling på Steens Planteskole

Et overvældende udvalg af julevarer venter de besøgende på Steens Planteskole i Nørreballe, der også byder på glögg og æbleskiver alle weekender i advent.
06. december 2018 kl. 07:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Hold da op - er der mere endnu? Sådan vi mange tænke, hvis de gør et seriøst forsøg på at gennemgå alle de mange nisser, engle, juletræer, juletrolde og alt muligt andet relateret til jul, der er opstillet på Steens Planteskole. Og udstillingen tiltrækker også mange mennesker, fortæller centerets ene ejer Dorthe Blumensaadt.

- Her kommer ikke kun private, da rigtigt mange institutioner har gjort det til en tradition at lave en udflugt hertil i julen, siger hun og fortæller, at hun lige har taget afsked med en gruppe fra et plejehjem, der fik en kop kaffe og kage med på vejen. I weekenden er der gløgg og æbleskiver, og det plejer også at være populært.

Hun kan ikke svare præcist på, hvor lang tid opstillingen har taget, men erkender, at julen er en meget travl tid for personalet.

- Ud over alle juletingene, så er der også mange, som bestiller blomster som skal bindes, og så er der faktisk også en del, der køber planter til haven. Man kan jo plante hæk og træer hele året, så vi kommer aldrig til at kede os, siger hun.

Du kan se billeder fra Planteskolen på Lollands-Postens facebookside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce