cookie-og-privatlivspolitik
Foreningsliv og institutioner vil være med i marchen - her er det nogle børn, der nød at være med til at skabe julestemning i gaden sidste år.
Foreningsliv og institutioner vil være med i marchen - her er det nogle børn, der nød at være med til at skabe julestemning i gaden sidste år.
Foto: Lene Hanen

Lollands-Posten

Juleoptog og risengrød på Torvet

Søndag den 16. december bliver en fantastisk dag i Maribo med Juleoptog, gratis risengrød, kåring af årets julemand og næstsidste trækning i Maribo Handels store julekonkurrence, hvor gevinsten denne gang er et gavekort på 7.500 kroner.
11. december 2018 kl. 06:06

Annonce

Juleoptaget begynder klokken 13 ved MariboHallerne, hvor årets julemand kører i spidsen for optoget og fra sin kane smider karameller ud til børnene.

Optoget ankommer på Torvet klokken cirka 13.30 hvor årets julemand afsløres og bliver optaget i Maribo Julemandslaug. Det vil samtidig blive offentliggjort, hvem der har vundet de tre uge-konkurrencer i Lollands-Posten om at gætte navnet på Årets Julemand. Der vil være præmier til de bedste hold i marchen, ligesom der vil også blive serveret risengrød og juleøl til alle.

Klokken 15.15 vil der være trækning i Maribo Handels julekonkurrence, så en heldig vinder får et gavekort på 7.500 kroner. Det sidste gavekort på 10.000 kroner trækkes den 23. klokken 15.15 på Torvet. Man kan få - og aflevere - udfyldte lodder ved køb i byens butikker helt indtil dagen før alle trækninger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce