cookie-og-privatlivspolitik
Ved den tidligere Jack and Mary's åbner snart en hyggelig café der også får borde på gaden om sommeren. Natascha Leth Jørgensen åbner med 20 procent rabat.
Ved den tidligere Jack and Mary's åbner snart en hyggelig café der også får borde på gaden om sommeren. Natascha Leth Jørgensen åbner med 20 procent rabat.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Lille Café med store ambitioner

Maribo mangler en hyggelig café med personlighed og nerve. Det mener den nye ejer af Café N, der vil skabe et mødested, hvor folk i alle aldre hygger.
01. april 2019 kl. 09:09 Af Daniel Brøns

Annonce

Café N er fortovs-caféen med udeservering, hvor turisterne kommer, og hvor de hjemmegående kommer i dagtimerne, og hvor de unge hygger, når de har fri for skole om fredagen. Det er restauranten, hvor folk i alle aldre lige kan nappe en bagel eller et stykke smørrebrød i forbifarten. Det er madløsningen for virksomheder, der lige skal bestille frokost eller en anretning til mødet.

Ambitionerne er mange, og Natascha Leth Jørgensen, der er den nye ejer af den tidligere bagelbar i Østergade 15A, er sikker på, at butikken nok skal finde sin rolle at spille i byen. Hun har i forvejen ret solid erfaring fra branchen, idet hun i ni måneder har været ansat i "Mary's Diner" i Nakskov, der tidligere var ejet af hendes far. Her blev restauranten hurtigt en succes, og hun tænker, at tage nogle af elementerne med fra det, der fungerede i Nakskov.

- Først og fremmest vil vi sørge for at være en del af byen og sørge for at være med i de store events og levere et rigtigt hyggeligt koncept, så folk føler sig hjemme, når de kommer her, siger den nybagte iværksætter, der laver helt ny indretning i butikken.


Lokale råvarer

For hende er det vigtigt at satse uhyre lokalt, og derfor er rugbrødet til smørrebrødet fra Parbst Bakery på Torvet, grøntsagerne fra Saxenhøj i Sakskøbing og vinen fra 2010 Vin og Velsmag.

- Flere går efter det autentiske og lokale, så vi vil tilfredsstille dem, der går efter kvalitet og hygge, siger Natascha Leth Jørgensen, der åbner med 20 procent rabat på alt den 1. 2. og 3. april i Østergade 15A.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce